Fönn a csúcson

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Peter Weller általában zűrös figurákat játszik, erre tessék! Most éppen Ray Mercert-et, egy hekust, akit sikkasztásért elítélnek(!).
Szabadulása után feleségével, Rebeccával (Tia Carrere, hmmm) úgy döntenek, hogy jobb, ha elválnak, ezért Las Vegas-ba mennek. Az összefüggést most sem értettem persze, de elmagyarázták; a gyors ügyintézés reményében. Én egy helló-val megoldottam volna marha gyorsan, de ők biztosan szeretnek játszani is. Mondtam! Rebecca szeretne játszani, ezért bemegy az egyik kaszinóba, ahova Ray nem, mert ígérete kötelezi, ezért ő a kaszinó előtt várakozik.
 
Ám milyen sikkasztó zsaru lenne, ha nem lenne egy hirtelen ötlete, amitől vezérelve megbíz valakit, hogy tegyen meg neki egy tétet, nem igaz? Ám ezáltal megnyeri a jackpotot, konkrétabban 450 000 dollárt. Fijúfitty! No, de arrafelé úgy zajlik az élet, hogy pont akkor, néhányan betörnek a kaszinóba, és elviszik a bevételt. A frissen szabadult Ray-re terelődik a gyanú, meg így a tettes is hamarabb megvan. A férfi mindent elkövet, hogy bebizonyítsa ártatlanságát. Nyomozása során rádöbben, hogy a kaszinó tulajdonosa is benne van ám a rablásban! És vajon ki lehet Dennis Hopper? Na?
háopépé
2006.10.06
|
Top of the World
amerikai akciófilm, 95 perc, 1997
Rendező:

Sidney J. FurieFilmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
P
9
Szo
10
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
P
9
Szo
10
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.