Fertőző éden

olvasói
1/10 (1)
Hát ezt nem gondoltam volna! Dörzsölöm a kezeimet nagy svunggal, erre a tartalomból egy verekedésmentes film néz ki, amit Lorenzóról nem tudtam elképzelni. Még most sem.
Úgy látszik, a keményöklű, latinos amorózó ezúttal „színészi” képességeit próbálja meg csillogtatni, amihez egy drámai katasztrófa filmet választott. A 18 éves fiát egyedül nevelő szép - és ekkora gyerek mellett, mindenképpen öregedő - doktornő, dr. Linda Flemming úgy érzi, hogy megtalálta a földi Paradicsomot, amikor szülővárosa hideg teléből megérkezik a Karib-tengeri Barsarato szigetére, ahol jól megérdemelt vakációját fogja eltölteni. A mesés környezetben megismerkedik egy helyi szálloda jóképű tulajdonosával(!), Paul Johnsonnal, akit azonnal megkedvel.
 
Gondolom, majd dugnak is, ilyen lágy zenére, de erre nem sok idejük marad, ugyanis egy vendég váratlanul összeesik (ja, később, nem a szobájukban!), és Linda - aki a vírusos megbetegedések specialistája, hál’ valakinek! - azonnal rádöbben, hogy halálos és szinte megfékezhetetlen kór támadta meg a szigetet. Néhány órán belül tucatnyi beteget szállítanak a helyi kórházba, és hamarosan Linda fián is jelentkeznek a fertőzés első tünetei. Irgalom anyja, ne hagyj el! A doktornő és új barátja versenyt futnak az idővel, hogy megfékezzék a halálos kór további terjedését és megszerezzék az ellenszert. Hát, nem tudom. Lehet, hogy egy bunyósnak jobban örültem volna… 
 

háopépé
2006.08.14
|
The Paradise Virus
amerikai katasztrófafilm, 89 perc, 2003
(3 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.