Kígyók a fedélzeten

est.hu:
4/10
|
olvasói
7/10 (31)
K***szott kígyók a k***szott repülőgépen! Ezen veretes, ám profán szavak össze is foglalják a film tartalmát, hangulatát és általános művészi ambícióit, de néha ilyen is kell!
A vicc a dologban, hogy ez a mondat nem is szerepelt az eredeti verzióban, később forgatták hozzá, hogy a film megfeleljen a neten generálódott elvárásoknak. Ha valaki lemaradt róla: az interneten komoly figyelmet szenteltek a készülőben lévő horrornak, és paródiák tucatjai születtek, a készítők pedig jócskán alámentek a közkívánatnak. Így kaptuk meg ezt a kissé ironikus felhangú végterméket, műkígyókkal, igazi cicikkel és a káromkodó Samuel L. Jacksonnal. Jackson - akit már vagy tíz éve nem láthattunk jó szerepben (és most sem!) - FBI-ügynök, aki egy fontos tanút kísér, persze repülőn, az ügyben érintett gengszter pedig úgy dönt, hogy a gép egyszerű felrobbantása helyett rafinált módon nehezen beszerezhető egzotikus kígyókat enged szabadon, különböző titkos járatokat alakít ki nekik, sőt agresszivitást kiváltó feromont fecskendez szerteszét, hogy biztosra menjen. Ezeknek a gengsztereknek túl sok szabadidejük van arrafelé!
 
A szorgos kis kígyók pusztítják is a kevésbé szimpatikus mellékszereplőket rendesen, ám az utasok végül szembeszállnak - a tragikus United 93-as kevésbé ízléses paródiájaként -, mi pedig Leslie Nielsen váratlan felbukkanására számítunk. A bezártságtól, a magasságtól, a sötéttől és persze a kígyóktól való rettegésből sokkal több poént és riogatást is ki lehetett volna hozni, de a herpetológusok imádni fogják!
Vízer
2006.10.04
|
Snakes on a Plane
amerikai akcióthriller, 100 perc, 2006
Kígyók garázdálkodik egy utasszállítón, ám az emberi lelemény határtalan! A mellékszereplőknek annyi, de hőseink minden eszközt bevetnek a tanúvédelmi program keretein túl is!
Rendező:

David R. Ellis

Színész:

Samuel L. Jackson
(Neville Flynn)

Julianna Margulies
(Claire Miller)

Nathan Phillips
(Sean Jones)

Rachel Blanchard
(Mercedes)

Flex Alexander
(3G)

Kenan Thompson
(Troy)

Keith Dallas
(Nagy Leroy)

Lin Shaye
(Grace)

Elsa Pataky
(Maria)

Forgalmazza: InterCom
(10 kép)


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Az ország egyik legismertebb MC-je bandájával és saját szerzeményeivel érkezik a Hajóra.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
18:15
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
18:30
Kislány a küszöbön
német vígjáték, 2011
18:40
A tenger szívében
amerikai kalandfilm, 2015
18:50
Zöld Lámpás
amerikai akciófilm, 2011
18:50
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.