Programajánló
JátszadoZOO Budapest, Fővárosi Állat- és Növénykert
Nemcsak a gyerkőcöket hozza izgalomba egy-egy új játék, a Fővárosi Állatkert lakói is örülnek a változatosságnak. Legutóbb az orrszarvúk, a mangusztafélék, illetve az ecsetfülű disznók kaptak vadonatúj, kifejezetten az ő számunkra készült játékszereket.
Földünkért Világnap a Sas-hegyen Budapest, Sas-hegyi Látogatóközpont, október 21. 10:00
1991. október 21-én a dalai láma szavaival indult útjára a Földünkért kampány, hogy felhívja a figyelmet az első környezeti világtalálkozóra, melyre Rióban került sor. A világméretű kampány célja, hogy cselekvésre buzdítson – egyéneket, szervezeteket, döntéshozókat, kicsiket és nagyokat egyaránt.
Brass Cirkusz, avagy mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról Budapest, Thália Színház, október 21. 15:00
„És elkezdünk játszani. A zenészek a hangokkal, dallamokkal, a pantomimes a mozdulataival, gesztusaival, képeivel. Aztán megmozdultak a zenészek és zenélni kezdett a pantomimes.
X. TEMOFESZT – Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztivál Budapest, Magyar Vasúttörténeti Park, október 20 - 22.
A terepasztalok és a távirányítású járművek veszik át az uralmat a Magyar Vasúttörténeti Parkban az októberi hosszú hétvégén. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb vasútmodell-kiállítása igyekszik minél átfogóbban bemutatni mindazt, amit a vasútmodellezés magába foglal az építéstől a járműkészítésen át a vezérlésig.
Gyerekprogramok a héten október 18 - 24.
A kisfiúkat leginkább a hétvégi autómodellbörze és modellvasút-kiállítás érdekelheti, de lesz családi töklámpás fesztivál, színházi előadások sora és táncház koncerttel egybekötve. Jön a hosszú hétvége, érdemes kimozdulni a gyerekekkel és kihasználni a jó időt!
Simulj velünk! – családi fittnap A Pesti Est és a Magyar Természettudományi Múzeum bemutatja: Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum, október 27. 10:00
Még csak most indult a suli, de te már belefáradtál? Pihennél, vagy csak egyszerűen szeretnél egy klassz napot eltölteni a családoddal és megtudni, hogyan lehettek egészségesebbek és kiegyensúlyozottabbak? Tölts el velünk egy mesés napot, és egyszerűen csak… SIMULJ VELÜNK!
Újra vár a Vasúttörténeti Park Budapest, Magyar Vasúttörténeti Park, április-október
A Vasúttörténeti Parkban is elkezdődött a szezon, Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja áprilistól október végéig várja a látogatókat. A mindennapos programok mellett idén tavasszal és nyáron is több nagyszabású családi eseményre készül a park.
Hoppá-hoppá! Budapest, Budapest Bábszínház, november 3. 14:00
A német Franz Zauleck meséjében egy rendmániás cica és egy bumfordi vadkan együtt kénytelen kihúzni a telet egy használaton kívüli kisbuszban az erdő közepén. Együttélésük számtalan ismerős konfliktust és vicces helyzetet teremt, hiszen ez a mese rólunk is szól…
Kálmán Eszter: A tó Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, november 12. 20:00
A hattyúk tava motívumait egy asszociatív, a színházi eszközöket kreatívan vegyítő előadásban használta fel Kálmán Eszter látványtervező Bercsényi Péter bábművésszel és Dányi Viktória táncossal.
A Földi kölök és a Fogas vakony — Földikutyák a Kárpát-medencében Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum, március 29. - november 18.
Tudtad, hogy idén az év emlőse a földikutya? Sokan szinte alig tudunk valamit erről a furcsa kis jószágról, pedig a hazai állatvilág tipikus képviselője, így érdemes megismerkednünk vele. Hogy milyen a földikutya?
123456
1 / 6 oldal

Patrick - Ebbel szebb az élet

angol családi film, 94 perc, 2018

Pelyhes - Kalandra fel!

belga-izlandi animációs film, 83 perc, 2018

Apróláb

amerikai animációs film, 96 perc, 2018

Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció

amerikai animációs film, 97 perc, 2018

Az elrabolt hercegnő

ukrán animációs film, 85 perc, 2018
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
10:50
Csak lazán, Scooby-Doo!
2015, 41. rész: A kulcsszó: görög
10:50
SpongyaBob KockaNadrág
V. évad, 88. rész: Pénz beszél / Spongyabob és a herkentyűsütő küzdelme / A táncverseny
10:55
Tini titánok, harcra fel!
2013, 291. rész: Brian
10:55
Mi a manó?
I. évad, 49. rész: What's The Big Idea? 01 1049 - Preferenc
11:00
Masha és a medve
I. évad, 3. rész
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.