Programajánló
Gyerekprogramok a héten április 19 - 25.
A rendszeres időközönként jelentkező foglalkozások mellett Föld napi programok színesítik a heti gyerekprogramok listáját, melyek közt ezúttal is helyet kapott mese, tánc és zenés előadás egyaránt.
Pöttöm Panna Budapest, Újszínház, április 25. 10:00
Andersen egyik legkedvesebb meséje, a Pöttöm Panna szívmelengető története szórakoztatja a kicsiket a Bubik István stúdiószínpadon.
A Csomótündér Budapest, Budapest Bábszínház, április 25. 10:00
A Csomótündér már évszázadok óta köti egymáshoz a szerelmespárokat, amikor egy nap végzetes hibát követ el: egy össze nem illő pár, Menyus királyfi és Panni királylány cipőfűzőjét gabalyítja össze.
Tíz emelet boldogság Budapest, Budapest Bábszínház, április 25. 14:00
Az óriásokról tudni kell, hogy réges-régen a hegyekben meg az erdőkben éltek, sziklából volt a válluk, mohából a szemöldökük, és szabadon jártak a világban.
Felfedezők Napja a Millenárison Budapest, Millenáris, április 28. 10:00
Ismerd meg a tudományos felfedezések világát, kóstolj bele az expedíciók nyújtotta élményekbe, találkozz a kutatókkal, tedd próbára a képességeidet és tapasztald meg, te magad hogyan boldogulnál egy expedíción!
Tintanyúl Zenekar: Bumm, Bumm, Bumm lemezbemutató Budapest, Hatszín Teátrum, április 28. 11:00
Néhány hónapja jelent meg a Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl Zenekar új albuma, a Bumm, Bumm, Bumm. A tízéves születésnapját ünneplő együttes negyedik lemezén minden szerző helyet kapott, aki végigkísérte a csapatot az elmúlt évtizedben.
Hoppá-hoppá! Budapest, Budapest Bábszínház, április 28. 14:00
A német Franz Zauleck meséjében egy rendmániás cica és egy bumfordi vadkan együtt kénytelen kihúzni a telet egy használaton kívüli kisbuszban az erdő közepén. Együttélésük számtalan ismerős konfliktust és vicces helyzetet teremt, hiszen ez a mese rólunk is szól…
Te jössz?! Kiállítás a társasjátékokról Budapest, Kiscelli Múzeum, február 16. - április 29.
Dédszüleink még olyan játékokkal múlatták az időt, mint a bújócska, a zálogosdi vagy a barkochba. Azóta nagyot fordult a világ, mi és a gyerekeink már kedvünkre válogathatunk az elemekből felépíthető és variálható táblák, a játékosok által irányított komplex karakterek és a filmszerűen összetett történetek közül, ha társasozni támad kedvünk.
Dés László-Geszti Péter-Békés Pál: A dzsungel könyve Budapest, Pesti Színház, április 29. 11:00
Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az emberek ketrecéből szabadult Bagira, a törvényt bölcsen oktató Balu, a titokzatos Ká, a bosszúra és embervérre szomjas Sír Kán története?
Pettson és Findusz Budapest, Budapest Bábszínház, április 30. 14:00
Sven Nordqvist történetei világszerte népszerűek. A svéd szerző maga illusztrálta könyveinek címszereplői egy magának való falusi ezermester, Pettson és minden lében kanál macskája, Findusz.
123456
1 / 6 oldal

Nyúl Péter

amerikai|angol|ausztrál animációs film, 95 perc, 2018

Belle és Sébastien 3

francia , 97 perc, 2017

Jönnek a kacsák!

amerikai|kínai animációs film, 91 perc, 2018

Bűbáj herceg és a nagy varázslat

kanadai animációs film, 90 perc, 2018

Sherlock Gnomes

amerikai|angol animációs film, 87 perc, 2018
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
18:20
Rejtélyek Tesz-Vesz városban
I. évad, 2. rész
18:20
Csak lazán, Scooby-Doo!
2015, 47. rész: Junkyard Dogs
18:20
Alviiin!!! és a mókusok
I. évad, 118. rész: Bébicsőszök háborúja
18:30
Éljen Julien Király!
I. évad, 20. rész: A vas popó foglya
18:35
Clarence
2014, 119. rész: A Sumoful Mind
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.