Programajánló
Felhívás! január 1 - 31.
Ma is mondott valamit a gyereked, amin nevettél, elgondolkoztál, vagy amitől hirtelen elállt a szavad? Azonnal írd le, és oszd meg másokkal is, mert a gyerkőcök szavaiból mindenki okulhat!
Vitéz László menyecskét keres Budapest, Hatszín Teátrum, január 31. 10:30
Vitéz László elindul menyecskét keresni, mi pedig elkísérhetjük őt. A Hatszín Teátrum egyfelvonásos bábelőadását ajánljuk minden gyereknek és gyermeklelkű felnőttnek, aki szeret mulatni.
Oszi Boszi, a repülő nagyanyó Budapest, Budapesti Operettszínház, február 3. 11:00
Sok zenével, tánccal és számtalan meglepetéssel kerül bemutatásra ez a családi, zenés „mesesó", amelyben Oszvald Marika sokféle csoda mellett még azt is megmutatja, hogyan tud repülni egy nagyanyó.
Békés Pál: Spárga-tengeralattjáró Budapest, Kolibri Fészek, február 4. 10:30
Mit keresnek a verebek a víz alatt spárga-tengeralattjárón? VII. Moszat királyt, a zöldalgák urát, hogy elfogják őt, és megszabadítsák a vízi világot a moszatrémuralomtól.
A hétfejű tündér Budapest, Budapest Bábszínház, február 4. 14:00
Idestova négy évtizede annak, hogy a mesekedvelő közönség először kézbe vehette Lázár Ervin tanulságos gyűjteményes kötetét, melynek jól ismert szereplői most a Budapest Bábszínházban elevenednek meg a porondon. Színre lép a hétfejű tündér...
Brass Cirkusz, avagy mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról Budapest, Thália Színház, február 4. 15:00
„És elkezdünk játszani. A zenészek a hangokkal, dallamokkal, a pantomimes a mozdulataival, gesztusaival, képeivel. Aztán megmozdultak a zenészek és zenélni kezdett a pantomimes. Megszületett egyfajta varázslat…
Kucok - játssz velünk mesét Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, február 11. 15:30
Milyen is egy kucok? Barátságos rejtekhely, ahova behúzódva a fantázia határtalan kalandokra indulhat, zug, amely megannyi titkot tartogat. Kucokfalva lakói, vagyis a kiváló jazzmuzsikusokkal kiegészült Tünet Együttes, ...
Hoppá-hoppá! Budapest, Budapest Bábszínház, február 15. 10:00
A német Franz Zauleck meséjében egy rendmániás cica és egy bumfordi vadkan együtt kénytelen kihúzni a telet egy használaton kívüli kisbuszban az erdő közepén. Együttélésük számtalan ismerős konfliktust és vicces helyzetet teremt, hiszen ez a mese rólunk is szól…
Macska voltam Londonban Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, február 15. 15:00
Péter magányos angol kisfiú, aki hiába szeretné, mégsem tarthat otthon macskát. Jennie kóbor macskalány, aki azt hiszi, kedvenc gazdái elfeledkeztek róla, ezért haragszik minden emberre. Mikor Péter átváltozik, Jennie segíti eligazodni őt a macskák világában.
Arany Lille Lappföldi (számi) mese Budapest, Hatszín Teátrum, február 17. 15:00
Az Apró Színház aktuális előadásának alapjául egy Lappföldről származó számi népmesét választott. Főszereplőik karakterét az ottani mese- és mondavilágban található hősök tanulmányozásával építették fel, így született Nikkala, Mikku és Lille.
12345
2 / 5 oldal

Ferdinánd

amerikai animációs film, 106 perc, 2017

Tad, az utolsó felfedező

spanyol animációs film, 85 perc, 2017

Paddington 2

francia|angol családi vígjáték, 103 perc, 2017

Coco

amerikai animációs film, 109 perc, 2017

Lengemesék

magyar animációs film, 80 perc, 2017
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
11:10
Chima legendái
II. évad, 1. rész
11:10
Kipper
I. évad, 8. rész
11:10
SpongyaBob KockaNadrág
VIII. évad, 158. rész
11:15
Tini titánok, harcra fel!
2013, 322. rész: Halloween
11:20
A kockásfülű nyúl
magyar animációs filmsorozat, Tulipánok a téren
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.