Játssz velünk és nyerj!
Nyerj páros jegyet a 3. Sztárkarácsonyra!
December 18-án harmadik alkalommal lépnek fel a legismertebb hazai előadók a Kongresszusi Központban, hogy a közönséggel együtt ünnepeljenek.
Pesti Est, est.hu premier előtti vetítés: Wonder Wheel - Az óriáskerék - Nyerj páros jegyet!
Woody Allen legújabb, az ’50-es években játszódó filmjében négy ember sorsa fonódik össze és változik meg végzetesen Coney Island nyüzsgő vidámparkjában.
Nyerd meg Sam Smith The Trill of It All című albumát!
The Trill of It All néven látott napvilágot Sam Smith legújabb nagylemeze. A britek dalos pacsirtája 2014-ben mutatkozott be a nagyvilágnak debütáló albumával, azonban az igazán nagy áttörést a 007 Spectre: A Fantom című film soundtrackjére készített slágere hozta meg számára, amely rögtön Oscar- és Golden Globe-díjas előadóvá tette a fiatal zenészt.
A 25 éves Pesti Est bemutatja: Majdnem 20 - Nyerj páros jegyet!
A 2015-ben megszűnt Bárka Színházat idézi meg Tasnádi István Majdnem húsz című utópiájában, amit most újra láthatunk az Átriumban a 25 éves Pesti Est-sorozat keretében.
A 25 éves Pesti Est bemutatja: Emma Ruth Rundle (USA), Jaye Jayle (USA) - Nyerj páros jegyet!
Tengerentúli szerzetek, gótikus, folkos témákkal - frontvonalban a dalszerző-énekesnő, aki több formációjával is nyűgözte már le az A38-at. A Red Sparrows, majd a Marriages éléről ismerős Rundle mellett a Jaye Jayle art rockerei fognak állat leejteni.
Nyerj páros jegyet a Társasjátékok Ünnepére!
Szeretnél valami újat és izgalmasat csinálni a szokásos programokon kívül? Hangolódj november utolsó hétvégéjén a társasjátékok légkörében az ünnepekre!
Folyamatos emlékezet – Korniss Péter kiállítása - Nyerj páros jegyet!
Csaknem fél évszázadon átívelve tárja elénk a „társadalmi változásokra nyitott, azokat folyamatosan elemző, majd abból saját képi világát megteremtő” Korniss Péter pályáját a Magyar Nemzeti Galéria új időszaki kiállítása.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.