Játssz velünk és nyerj!
Nyerj páros jegyet a Soweto Gospel Choir koncertjére!
Először érkezik Magyarországra a világszerte óriási sikerrel turnézó dél-afrikai Soweto Gospel Choir.
Nyerd meg az Arany c. filmet DVD-n!
A kanadai David Walsh 1997-ben bejelentette, hogy óriási mennyiségű aranyat találtak Indonézia dzsungelében. Cégének részvényei pillanatok alatt megugrottak, a döglődő Walsh pedig hirtelen milliárdos lett. A képtelen történetből az Oscar-díjas Stephen Gaghan remek, pörgős filmet a főszerepben Matthew McConaughey-vel.
A 25 éves Pesti Est bemutatja: Onuka (UA) - Nyerj páros jegyet!
Unokát jelent a 2013-ban alakult formáció neve, mely Eugene Filatov (The Maneken) és Nata Zhyzhchenko (a Kooqla és a néhai deep house trió, a Tomato Jaws énekesnőjének) kettőse, akik a hidrogénszőke hölgy népi hangszerkészítő nagyapjának állítanak emléket.
Nyerj páros jegyet a Doktor Zsivágó c. musical szabadtéri előadására!
A Nobel-díjas Boris Pasternak Zsivágó doktor című regényén alapuló musical megérkezett Magyarországra is! Közép-Európában elsőként a Győri Nemzeti Színház mutatta be, 2017 nyarán pedig a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönsége is megtekintheti az előadást, amely egyben a zenés mű első szabadtéri ősbemutatója.
Nyerj Vuk-filmplakátot!
Dargay Attila, Balázs Béla-díjas rajzfilmrendező és képregényrajzoló június 20-án lenne 90 éves. Az évforduló tiszteletére legismertebb rajzfilm-klasszikusa, a Vuk június 22-én országszerte visszatér a mozivásznakra.
Nyerj páros jegyet a The Hot Sardines (USA) Hot summer swing and jazz c. koncertjére!
A jazz új generációjának egyik legtehetségesebb formációja, a The Hot Sardines július 7-én, 20 órától először mutatkozik be Magyarországon.
Ahol a héten érdemes...
Varsó, Varsói Néprajzi Múzeum, május 19. - augusztus 31.
 
 
Budapest, Játékszín, június 25. 15:00
 
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.