Játssz velünk és nyerj!
Nyerj páros jegyet A baranyai gyönbgyösbokréta c. előadásra, a MU Színházba!
Az időpont a csendes-nyomorúságos 1948. A nagyharsányi gyöngyösbokréta mozgalom tagjai a szabadságharc jubileumi megemlékezésének árnyékában készülnek a nagy napra. De vajon lesz-e ebből megemlékezés? És hogy jön ide a Tompa Misi bácsi?
Nyerj páros jegyet a Woyzeck c. előadásra, a MU Színházba! Korosztály: 16+
Hölgyeim és Uraim! Ha a kígyó fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan hatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés! Minden egész töredék és minden töredék egész! Tessék, csak tessék! Egy valódi állat-ember elméjének anatómiája! Kezdődik az előadás!
Pesti Est, est.hu premier előtti vetítés: Két királynő – Nyerj páros jegyet! Feliratos vetítés!
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája. Mária 16 évesen francia királyné lesz, majd 18 évesen megözvegyül, és ellenáll a nyomásnak, hogy újból férjhez menjen. Ehelyett visszatér szülőföldjére, Skóciába, hogy visszakapja jogos trónját.
Nyerj páros jegyet a Csak tiszta forrásból - Hagyomány és absztrakció Korniss Dezső művészetében c. kiállításra!
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Átrium Galéria, 2018. november 22. - 2019. január 20.
 
január 17 - 23.
 
Budapest, Átrium, január 20. 19:30
 
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.