Fotókiállítás
BOI, Egy vándor éneke Budapest, Magyar Fotográfusok Háza (Mai Manó Ház), június 28. - augusztus 16.
A BOI, Egy vándor éneke a holland filmrendező, Anne Marie Borsboom projektje, mely három különböző médium, egy dokumentumfilm, egy fotókönyv és egy fotóinstalláció párbeszédéből áll.
Budapest ezer arca – Kardos Ildikó kiállítása Budapest, Fiktív Pub, június 25. - szeptember 9.
A Fiktív Gasztrogalériában több mint tíz éve rendeznek kiállításokat és eddig minden évben szerepelt olyan tárlat, melynek Budapest volt a témája. Ezúttal a Fióka Art Online Képző és Iparművészeti Galéria szervezésében látható Kardos Ildikó fotóművész kiállítása.
Balatoni nyár – Írófényképek az 1950-es, ’60-as, ’70-es évekből Budapest, Petőfi Irodalmi Múzeum, június 20. - szeptember 16.
Hol és hogyan nyaralt a Balatonnál az 1950-es, ’60-as, ’70-es években a magyar író? Talán nem meglepő, hogy a nyári kikapcsolódás ideje alatt íróink sem tettek mást, mint fürödtek, napoztak, horgásztak, vitorláztak, kirándultak, társas életet éltek, míg néhányan a nyaralás egy részét is írással töltötték.
Dana Lixenberg: Imperial Courts 1993–2015 Budapest, Magyar Fotográfusok Háza (Mai Manó Ház), május 25. - augusztus 16.
Az Imperial Courts egy hosszú távú fotográfiai projekt eredménye, amelyen a holland fotográfus, Dana Lixenberg 1993 és 2015 között dolgozott Los Angeles Watts nevű negyedében, ahol egy szociális telep zárt közösségéről készített díjnyertes portrésorozatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.