Fotókiállítás
KÉP-ÉLMÉNY Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, 2018. december 18. - 2019. március 10.
2018 januárjában a Bolyai Gyermekotthoni Központ gondoskodásában élő fiatalok részére fotó alapú, az önismeretet segítő művészetterápiás és élménypedagógiai projekt indult fotográfusok, fotóművészek közreműködésével.
Barátaink, a színészek Budapest, Óbudai KK – Békásmegyeri KH, január 14 - 31.
Színészeink gyakran mutatkoznak kedvenc állataikkal. A PIM – Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet Fotótárának Békásmegyeren megrendezett kiállítását e szeretett élőlények ihlették. Összefogtak egy vidám tablón, hogy bemutassák a legkedvesebb színészeiket – azaz gazdáikat – és hű társaikat.
Philip Pocock: Mauerkrankheit (Faliszony) – A Berlini Falon Innen És Túl Budapest, Inda Galéria, 2018. november 28. - 2019. február 3.
Az Inda Galériában nyílt meg a Berlinben élő, kanadai Philip Pocock Mauerkrankheit (Faliszony) – A Berlini Falon Innen És Túl című kiállítása, mely az idei Paris Photón nagy sikerrel bemutatott sorozatának anyagából ad a vásáron bemutatottnál szélesebb válogatást.
Urbán Ádám: Esély Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, 2018. december 11. - 2019. január 28.
Urbán Ádám számos díjat nyert a Magyar Sajtófotó Pályázaton, egyéni és csoportos kiállításokon, szakmai publikációkban egyaránt bemutatta műveit. Az Aszódi Javítóintézetben készült fotói ezúttal egy rendkívül zárt közösség életébe engednek betekintést.
NaturArt – Az Év Természetfotósa Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum, 2018. november 7. - 2019. január 21.
Immár 26. alkalommal írta ki a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége Magyarország és Közép-Európa legrangosabb természetfotós pályázatát. A zsűri összesen mintegy négyezer képből válogatott, és a komoly szakmai elismerést jelentő díjakért az utolsó fordulóban 125 mű versengett.
Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.