Fotókiállítás
Vízválasztók Budapest, Valyo Kikötő – Capa Kikötő (1095 Budapest, Hajóállomás utca 1.), április 28. - május 31.
Vízválasztók címen nyílt kiállítás az idei év egyik legizgalmasabbnak ígérkező szabadtéri kulturális helyszínén, a Rákóczi híd dél-pesti lábánál, a Valyo Kikötőben a Robert Capa Kortárs Fotogárfiai Központ jóvoltából.
Borderline - a legfontosabb kép Budapest, Hybridart Space, május 15 - 31.
A Finn Intézet szervezésében Budapestre érkezett Finnország két nemzetközileg is meghatározó fotóművészének közös kiállítása. Stefan Bremer és Ahmed Alalousi fotóin megismerhetjük a menekültek személyes történeteit, Finnország történelmét és Moszul háború előtti mindennapjait.
Olvadó jövőnk – Az Északi- és Déli-sarkvidék törékeny jelene Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum, április 20. - július 2.
A Föld Napjához kapcsolódóan izgalmas és elgondolkodtató fotókiállítás nyílik a Magyar Természettudományi Múzeumban két elhivatott magyar természetfotós, Kércz Tibor és Komáromi Csaba képeiből.
Ata Meséi – Ata Kandó gyermekfotói Budapest, Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria, március 30. - június 2.
Ata Kandó tavaly ősszel hunyt el 103 éves korában. A Budapesten, Görög Etelka néven született holland fotográfus nemzetközi ismertségét portréinak, néprajzi fotóinak és divatfotóinak köszönhette.
Csöndesen – Kortárs magyar csendélet Budapest, Kiscelli Múzeum, április 7. - június 24.
A Budapest Fotó Fesztivál szervezői idén is közös gondolkozásra és alkotásra hívták a művészeket, hogy a kortárs magyar fotográfusok segítségével bemutassák, miként viszonyul a hazai közeg egy klasszikus fotográfiai műfajhoz.
Sandro Miller: Malkovich Malkovich Malkovich – Tisztelet a kamera mestereinek Meghosszabbítva Budapest, Műcsarnok, március 1. - június 3.
A második alkalommal megrendezésre kerülő Budapest Fotó Fesztivál idei nyitókiállítása ismét egy igazi szenzáció, Sandro Miller Malkovich, Malkovich, Malkovich – Tisztelet a kamera mestereinek című tárlata, amely május közepéig lesz látható a Műcsarnokban.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.