Fotókiállítás
Budapest FotóFesztivál 2019 Budapest, február 28. - április 20.
A FotóFesztivál ideje alatt a fővárosi múzeumok és galériák, valamint a nemzetközi kultúrintézetek közel negyven fotókiállítással várják a látogatókat, a fesztiválközpont pedig számos fotográfiai programnak és workshopnak ad helyet április 20-ig.
Maskarában Budapest FotóFesztivál Budapest, Magyar Nemzeti Múzeum, február 28. - március 31.
A farsanghoz kapcsolódva, 19. századi neves személyek jelmezes képeiből nyílt fotókiállítás Maskarában címmel a Múzeumkert kerítésén, melyeket a Történeti Fényképtár gyűjteményéből válogattak.
Werner Pawlok: Viva Cuba! Budapest, LUMAS Budapest Galéria, február 28. - március 31.
A fényt, ami belülről ragyog, nem lehet kioltani, tartja egy kubai közmondás. Kuba fénye pedig belülről ragyog és állandó, még a legnagyobb változások közepette is. Werner Pawlok magával ragadó fotósorozatával pont ezt az örök dicsőséget örökítette meg Havanna ikonikus építészetén keresztül.
Szalay Zoltán: Feketén-fehéren Budapest, Átrium Galéria, február 25. - április 30.
Szalay Zoltán, Pulitzer-emlékdíjas és Táncsics Mihály-díjas fotográfus képeiből nyílt kiállítás Feketén-fehéren címmel az Átrium Galériában.
David Lynch: Small Stories/Kis történetek Budapest, Műcsarnok, március 1. - június 2.
Magyarország legnagyobb fotográfiai eseménye, a Budapest Fotófesztivál igazi különlegességgel nyitja meg 2019-es rendezvénysorozatát február 28-án a Műcsarnokban. A harmadik éve megrendezett Fesztivál nyitókiállítását David Lynch, az amerikai függetlenfilm élő legendája, rendező, forgatókönyvíró, festő és zenész jegyzi.
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.