Interjú
Művészet a jelennek – Interjú a Bauhaus100. Program a mának c. kiállítás kurátorával A Pesti Est exkluzív interjúja
A Ludwig Múzeum kiállítása kortárs és néhány korabeli példán keresztül mutatja be a Bauhaus irányzatot. Petró Zsuzskával beszélgettünk.
„Az éneklés fontos része az észt nemzeti öntudat megélésének” A Pesti Est exkluzív interjúja a Ludwig Múzeum észt–magyar kortárs művészeti kiállításának kurátorával
A Nyelvrokonok – Észt–magyar kortárs művészeti kiállítás kapcsán beszélgettünk Szipőcs Krisztinával, a kiállítás kurátorával.
„Számára a filmezés egyenértékű az emlékezéssel” - Interjú Petró Zsuzsanna kurátorral Salla Tykkä kiállításáról A Pesti Est exkluzív interjúja
„Körbejártuk” a Ludwig Múzeum Salla Tykkä Rövid címek kiállítását.
„Ez a kiállítás két ember története” – Interjú Sandro Millerrel A Pesti Est exkluzív interjúja
Sandro Miller évtizedek óta keresett reklámfotós és elismert fotóművész. A Műcsarnokban látható kiállítása kapcsán beszélgettünk.
„Szabályokba foglalni a művészetet olyan, mintha márványházikót állítanánk fel gyerekeknek a játszótéren” Interjú Lalo Sánchez del Valle mexikói festőművésszel
Lalo Sánchez del Valle, mexikói művészt a spontaneitásról, a művészeti ágak kölcsönhatásairól, az Európa-feelingről és a környezet rombolásáról kérdeztem.
„Baselitz azokkal az emlékekkel dolgozik, amelyek gyerekként beivódtak a retinájába” A Pesti Est exkluzív interjúja a Magyar Nemzeti Galéria kiállításának kurátorával
Georg Baselitz a Magyar Nemzeti Galériában látható életműtárlata kapcsán a kiállítás kurátorával, Bódi Kingával beszélgettünk.
Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.