Hírek
Az Apple jövőre egymilliárd dollárral belép a filmiparba
A tévékészülékeket és okostelefonokat is gyártó Apple amerikai óriáscég bejelentette: jövőre körülbelül egymilliárd dollárt szán műsorgyártásra. A The Wall Street Journal elemzése szerint e bejelentéssel az Apple jelezte: belép a filmiparba, s a hollywoodi mozi egyik nagy vetélytársává kíván válni.
50 millió dolláros nyitóhétvégét várnak a gyilkos bohóctól
Mostanáig a Hotel Transylvania második része tartotta a szeptemberi nyitóhétvége rekordját az USA-ban, ám idén a helyzet könnyen megváltozhat. A szakértők egy horrorfilmtől várják a fordulatot.
Tom Cruise balesete miatt egy időre leáll a M:I 6. forgatása
A Paramount filmstúdió szerdán megerősítette a Variety értesülését arról, hogy Tom Cruise balesete miatt egy időre leállnak a Mission: Impossible 6. londoni produkciós munkáival. A bokatörést szenvedett színész teljes felgyógyulásáig szüneteltetik a forgatást.
Emma Stone a világ legjobban fizetett színésznője
Jennifer Lawrence úgy látszik, elkényelmesedett a trónon ülve, ugyanis senki – őt magát is beleértve – sem gondolta volna, hogy simán előzik balról, pedig most megtörtént. Az elmúlt 12 hónapban Emma Stone volt a világ legjobban fizetett színésznője.
Hivatalos: új sikolykirálynőt avathatunk
A fiatal Anya Taylor-Joyt a szakma felkarolta A boszorkány című fantasztikus horrorja után, a Széttörve sikere után pedig a nagyközönség is megismerhette. A színésznő rövid időn belül a harmadik horrorjához írt alá.
DiCaprio megkapta a szerepet, amire született
Tudjátok, hogy Leonardo DiCaprio ki után kapta a Leonardo nevet? Hát Leonardo Da Vinci után. A következő filmjében éppen őt játszhatja majd el.
Tom Cruise megsérült a Mission: Impossible hatodik részének forgatásán
A sztár híres arról, hogy kaszkadőrök helyett saját maga végzi a legveszélyesebb mutatványokat is. A TMZ videója szerint ezúttal a dolog kicsit félrement.
A dinók miatt válik a Jurassic World sztárja?
Sokan nem lepődtek meg, amikor Chris Pratt és Anna Faris bejelentették, hogy 8 év együttélés után válnak. A legtöbben úgy vélekednek, hogy a párt utolérte a hollywoodi átok: egyikük hirtelen nagy sztár lett, amit a másik nem tudott feldolgozni.
Megfilmesítik William Gibson híres cyberpunk regényét
William Gibson Neurománcán régóta próbál fogást találni Hollywood, mostanáig kevés sikerrel, csakhogy most találtak egy rendezőt, aki összehozhatja a dolgot.
Woody Allen legújabb felfedezettje Selena Gomez
Woody Allen új, egyelőre cím nélküli filmjében Elle Fanning és Timothée Chalamet mellett Selena Gomez is szerepet kapott - értesült a Variety.com.
12345678910
1 / 671 oldal
Film premierek

Pappa Pia

magyar musical, 90 perc, 2017
Játék
A Swing à la Django egy innovatív, hattagú zenekar, mely ezúttal a Bakáts Feszten készül egy frenetikus hangulatú koncertre.
Filmek a TV-ben
18:05
Billy Lynn hosszú, félidei sétája
amerikai-angol-kínai háborús film, 2016
18:10
A törvény gyilkosa
amerikai krimi, 2008
18:50
Meztelen mennyország
amerikai kalandfilm, 2001
18:50
Piedone, a zsaru
olasz akcióvígjáték, 1974
18:55
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.