Így készült
Így készült az Aladdin
A Disney kilencvenes évekbeli reneszánszának egyik legfontosabb sikere volt az Aladdin, ami most új, élőszereplős köntösben tér vissza, méghozzá a gengszterfilmjeiről ismert Guy Ritchie rendezésében.
Így készült a John Wick: 3. felvonás – Parabellum
Számítógépes trükkorgia helyett old school kaszkadőrmutatványok garmadája: ez a John Wick-recept, ami két filmben már tökéletesen működött, és úgy fest, az alkotók harmadjára sem kívántak változtatni ezen, pusztán csak még inkább felpörgették az egészet.
A 10 legjobb csaló- és szélhámosfilm
A héten a Csaló csajok A Riviéra vadorzói újrájaként fut be a magyar mozikba, tökéletes apropóul szolgálva a filmes alzsánerek legszórakoztatóbbikának, a csalós moziknak a kivesézését. Szerintünk ez a tíz legjobb.
Így készült a Bosszúállók: Végjáték
Bár még csak április van, nem túlzás kijelenteni, hogy az év filmeseménye mindenképp a Bosszúállók: Végjáték lesz. Bár a filmet lapzártánkig hét lakat alatt őrizték még az újságírók elől is, igyekeztünk összeszedni a fontosabb tudnivalókat.
Így készült a Hotel Mumbai
Az európai ember hajlamos az Afrikában vagy Ázsiában történt terrorista merényleteket egy legyintéssel elintézni, mondván messzi vannak, és arrafelé úgyis rengeteg hasonló történik. A Hotel Mumbai közelebb hozza hozzánk azt, ami a híradásokban olyan távolinak tűnt. Belestünk a színfalak mögé.
A 10 legjobb Stephen King-adaptáció
Összeszámolni sem lehet, hányszor adaptálták már filmre a regényeit, de igazán jóból azért nincs annyira sok. Egy tízes lista az új Kedvencek temetője apropóján azért gond nélkül összejött.
Így készült a Testvérlövészek
2019-ben már ritkán készülnek sztárparádéval feldobott, látványos és nagyszabású westernek, épp ezért a Testvérlövészek üde színfolt a mozis palettán. Utánajártunk, hogyan készült ez a nem mindennapi vadnyugati testvértörténet.
A 10 legjobb hasonmásos film
Állhatnak szemben a vásznon bármilyen iszonyú szörnyetegek, nincs félelmetesebb annál, ha a hős saját magával kerül szembe. A Mi című Jordan Peele-horror apropóján szedtük össze a legjobb hasonmásos filmeket, és meglepő módon nemcsak sötét, lélektani horrorokat és drámákat találtunk köztük.
Így készült a Családi bunyó
Nem igazán mondhatjuk szokványosnak, hogy a világ legnagyobb akciósztárja, Dwayne Johnson egy aranyos független film élére álljon, a Családi bunyó mégis a színész szerelemprojektje volt, amiért foggal-körömmel küzdött. De miért volt számára ennyire fontos ez a családi sportmozi?
Így készült a Piedone nyomában
A Piedone nyomában az első Bud Spencerről készült portréfilm, ami egy hatvanéves sportolói és színészi karrier fényében kisebb csodának tűnik. Az meg külön mázli, hogy az első róla szóló filmet egy honfitársunk, Király Levente készítette.
12345678910
1 / 12 oldal
Film premierek

Fájdalom és dicsőség

spanyol filmdráma, 113 perc, 2019

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

amerikai thriller, 108 perc, 2019

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

A gyermek

ír horror, 90 perc, 2019
Játék
A világhírű zongoraművész, a Liszt-díjas Farkas Gábor legújabb, a Hungaroton gondozásában megjelent lemezének anyagát mutatja be szerda esti koncertjén.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.