Interjú
„Szerettem volna neki igazságot szolgáltatni” - Clint Eastwood és Paul Walter Hauser
Richard Jewell számos embert mentett meg egy bombatámadástól, azonban mégsem hősként ünnepelték, hanem meggyanúsították azzal, hogy ő telepítette a bombát. A sajtó vádaskodásától az élete gyorsan tönkrement. A Richard Jewell balladájában Clint Eastwood és Paul Walter Hauser próbál neki igazságot szolgáltatni.
„A Bad Boysra mindenki vígjátékként emlékszik, de több volt annál” - Will Smith és Martin Lawrence
Michael Bay ugyan nem tért vissza, de ettől még a Bad Boys harmadik része az év egyik nagy filmeseménye, amit a két főszereplője legalább annyira várt, mint a franchise rajongói.
„Ahelyett, hogy simán remake-eltem volna az eredeti Átkot, inkább írtam egy teljesen újat” - Nicolas Pesce
Az átok házát sokan elintézték előre azzal, hogy egy sima remake, pedig jóval több annál. A J-horror klasszikusának újragondolásáért és sajátos folytatásáért a független filmek felől érkező Nicolas Pesce volt a felelős.
„Olyan élmény volt, mintha hirtelen egy másik bolygón találtam volna magam” - Reda Kateb A Pesti Est exkluzív interjúja
Lehet, hogy kapásból nem kezdesz el filmeket sorolni tőle, de ha egyszer láttad Reda Kateb arcát a nagyvásznon, biztosan nem felejted el. Legutóbb Django Reinhardt bőrébe bújva láthattuk, most pedig az Életrevalók rendezőpárosának filmjében játszik egy autista fiatalokkal foglalkozó szakembert. Párizsban beszélgettünk a Különleges életekről.
„A klasszikusokkal nem szarakodunk” - Jennifer Hudson
A korosztálya egyik legjobb énekesnője, és bár a pályája elején hatalmas robbant színésznőként a Dreamgirlsben, a színpadon többször látni őt, mint kamerák előtt. A Macskák kedvéért azonban visszatért, hogy ő énekelhesse el a musical legnagyobb slágerét, a Memoryt.
„Mostanra már mindenkit sikerült kipipálnom” - Daisy Ridley
Daisy Ridley az új Star Wars-trilógia arca, az új Luke Skywalker, aki még egyszer, utoljára mutathatja meg, mi fán terem az Erő. Vajon fény derül az utolsó részben a valódi származására? Interjúnkból ez nem derül ki, de sok minden más igen.
„Mindenki a maximumot nyújtja” - Kevin Hart és Dwayne Johnson
A földkerekség legnagyobb akciósztárja és Amerika legnépszerűbb komikusa régóta jó baráti viszonyt ápol, és eddigi leggyümölcsözőbb közös munkájuk volt a Jumanji, amit most megfejeltek egy folytatással. Örömmel meséltek a filmről.
„Egy filmszerep akkor a tiéd, amikor már leforgattad” - Mészáros Béla A Pesti Est exkluzív interjúja
Cinikus filmkritikust játszik a Seveled című filmben, aki a szomszéd, terhes sztriptíztáncosnőről hazudja azt a súlyos szívbeteg édesanyjának, hogy a barátnője. A mama azonban jobban lesz, ő meg beleragad a hazugságok hálójába. December 5-én érkezik az év magyar romkomja, aminek apropóján a főszereplő Mészáros Bélával beszélgettünk.
„A nagy nyomástól hirtelen megváltozik a viselkedésed” - Felicity Jones és Eddie Redmayne
A mindenség elmélete sztárjai ezúttal egy léghajós kalandfilmért, a Léghajósokért fogtak ismét össze, ami nemcsak nekünk, nézőknek jelent lélegzetállító élményt a moziban, hanem nekik is a forgatáson. Erről meséltek.
„Szeretem, hogy a filmünk igazi nőkről szól” - Elizabeth Banks
Elizabeth Banks sokáig egyike volt Hollywood legmegbízhatóbb karakterszínészeinek, de a Tökéletes hang franchise-zal sikeres producerré és rendezővé avanzsált. Most a Charlie angyalait vette kézbe, hogy a lányokat 2019 igényeihez igazítsa, és még szerepet is vállalt a filmben.
Film premierek

Judy

angol életrajzi dráma, 118 perc, 2019

Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk

amerikai akcióvígjáték, 123 perc, 2020

Amanda

francia filmdráma, 107 perc, 2018

A bőrömben

angol filmdráma, 101 perc, 2018

Dolittle

amerikai családi film, 106 perc, 2020
Játék
Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.
Filmek a TV-ben
H
13
K
14
Sze
15
Cs
16
18:05
Szex és New York
amerikai romantikus vígjáték, 2008
18:10
Marilyn Monroe titkos élete 1.
amerikai életrajzi filmdráma, 2015
18:15
Zarafa
francia-belga animációs film, 2012
18:15
Beépített szépség
amerikai akcióvígjáték, 2000
18:15
Kalandorok
magyar vígjáték, 2008
Már kint a lelőhelyeken a BIDF-címlapos PESTI EST, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.