Interjú
„A munka és a magánélet keverése már gyerekkorom óta az életem része” - Louis Garrel Az Est.hu exkluzív interjúja
Louis Garrel a franciák egyik legnagyobb sztárja, aki egy ideje már rendezőként is próbálgatja a szárnyait. Második rendezése, A hűséges férfi kapcsán ülhettem le vele beszélgetni Párizsban.
„Kicsit úgy éreztem magam, mintha a ruha ellopná a lelkem” - Ryan Reynolds
A világ egyik legnépszerűbb színésze egy animált, sárga és pöttöm karakter bőrébe bújt, hogy része lehessen a Pokémon világának. Ryan Reynolds nemcsak a hangját adta a karakternek, hanem motion capture technológiával valóban ő alakította a szerepet.
„Minden hülyéskedés dacára azért a nézőben a végére kialakul egy összkép Pécsről” - Lévai Balázs A Pesti Est exkluzív interjúja
Számos könnyűzenei témájú műsor, doksi, riport, könyv és cikk után Lévai Balázs egy új zsánerben, az áldokumentumfilmben is kipróbálta magát, ám a Pécs könnyűzenei életét sztárzenekarokkal bemutató Pécsi szál még áldoksinak is cseles. A rendezővel beszélgettünk.
„Fantasztikus látni, hogy a gyerekek hogyan reagálnak a filmekre” - Paul Rudd és Jeremy Renner
Mindketten túlélték Thanos végzetes csettintését, pedig ott sem voltak a Bosszúállók: Végtelen háború szereplői között. A Végjáték alcímre hallgató folytatásban teljes harci díszben térnek vissza, viszont interjút úgy kellett közösen adniuk, hogy még véletlenül se leplezzenek le egyetlen titkot sem a hét lakat alatt őrzött sztoriról, így sokszor a hülyéskedésbe menekültek.
„Sokat kellett foglalkoznunk a biztonság kérdésével” - Gilles de Maistre A Pesti Est exkluzív interjúja
Ma, amikor a legmodernebb technikának hála csodás VFX állatokat lehet teremteni, nem sokaknak jutna eszébe egy családi filmet forgatni egy kislány és egy valódi oroszlán barátságáról, de Gilles de Maistre ilyen figura. A Mia és a fehér oroszlán rendezőjével telefonon beszélgettem.
Interjú a Csodapark lakóival
Megpróbáltuk a lehetetlent: interjút készíteni a Csodapark állati lakóival. A kockázatokkal és mellékhatásokkal nem törődve álltunk eléjük, remegő kezünkben a diktafonnal.
„Van olyan ember a világon, aki ne szeretne magának szuperképességeket?” - Asher Angel
A Shazam! című DC szuperhősfilmben egy kamasz fiú egy varázsszó segítségével képes átváltozni lenyűgöző erejű szuperhőssé. Asher Angelnek abban a szokatlan élményben volt része, hogy közösen osztozott az alakításán egy felnőtt színésszel.
„Korábban mindig a saját ötleteimből dolgoztam” - Jacques Audiard
Hogyan kerül egy európai művészfilmrendező egy nagy költségvetésű amerikai western élére? Jacques Audiard A próféta és a Rozsda és csont című sikerfilmjei után most a vadnyugatot is meghódította.
„Könnyebb nekem gonoszt játszani” - Dominic West A Pesti Est exkluzív interjúja
A Drót és A viszony sorozatok sztárja Keira Knightley-val Budapesten forgatta a Colette című kosztümös drámát. Egészen Londonig utaztunk, hogy a magyarországi élményeiről és a karrierjéről kérdezhessük a kedves és jó humorú Dominic Westet.
„Tizenháromszor összetörték a szívem” - Köbli Norbert A Pesti Est exkluzív interjúja
Hazánk egyik legfoglalkoztatottabb forgatókönyvírója, a sors mégis úgy hozta, hogy a történeteivel általában nem a moziban, hanem a tévéképernyőkön találkozhatunk. Az Apró mesék kapcsán Köbli Norbert hosszú idő után újra mozifilmet írhatott.
12345678910
1 / 58 oldal
Film premierek

Fájdalom és dicsőség

spanyol filmdráma, 113 perc, 2019

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

amerikai thriller, 108 perc, 2019

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

A gyermek

ír horror, 90 perc, 2019
Játék
Spirituális utazásra hív Zságer Balázs fesztiválkedvenc zenekara, akik a „vissza a természethez” elvet vállalták fel ötödik lemezükön
Filmek a TV-ben
18:10
Cecelia Ahern: Két lépés a menny
német romantikus film, 2013
18:25
Tapló Télapó
amerikai vígjáték, 2003
18:30
A szerencse háza
amerikai krimivígjáték, 2017
18:40
Pókerarcok
amerikai filmdráma, 1998
18:50
Ramona és Beezus
amerikai családi film, 2010
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.