Süsü, a sárkány

Budapest, Center Színház – Ázsia Center
A televízióból jól ismert egyfejű sárkány, a jóságos Süsü kel életre a színpadon, hogy barátjával, a királyfival járja végig kalandos útját. „Útitársuk” a sok nagyszerű sláger és – remélhetően – a gyerekek szüntelen nevetése.
Süsü, a híres egyfejű, egy jóindulatú sárkány, akit eredeti hazájában, a többfejű sárkányok földjén gyakran kigúnyoltak egyetlen feje miatt, apja, a Sárkánykirály mérgében kitagadta. Süsütől az emberek eleinte rettegnek, pedig egy légynek sem tudna ártani, és azt hiszik, hogy a királykisasszonyt jött elrabolni. Szerencsére összetalálkozik a kóbor királyfival, az Útilapu Birodalom legkisebb fiával, akivel életre szóló barátságot kötnek. Látszatpárviadalt vívnak a királylány kezéért, amit megbeszélésük szerint Süsünek kellene megnyerni, ám ő elárulja magát, így végül a királyfi veszi feleségül a szépséges királykisasszonyt. Ám Süsü is ott marad a várban, mindenki megszereti, és kikiáltják a királyság fő-fő mindenes sárkányának.

Süsü bájos alakja vajszívével és kétbalkezességével elbűvöli a kicsiket és nagyokat.
2013.07.08
|

A tökéletes hatos - Káldi Katalin kiállítása.
Budapest, Budapest Galéria, 2019. december 6. - 2020. január 19.

Képpraxisok 2. -Jankovics Marcell.
Budapest, Műcsarnok, 2019. december 6. - 2020. február 2.

Bájital - Agnes von Uray kiállítása.
Budapest, KULTI - B32 Galéria és Kultúrtér, 2019. december 11. - 2020. január 17.

Élet/kép - Keleti Éva retrospektív kiállítása.
Budapest, Műcsarnok, 2019. december 11. - 2020. február 2.

Játék
„Kedves Barátom, arra kérlek, hogy pár sorban, tényleg nagyon tömör prózában, versben, haikuban írjál nekem… Hogy miről? Megadom a témát is: mi az, amit egy férfi soha nem mondana el egy nőnek?”
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.