És mennyi szerelem!

Békéscsaba, Városháza
Békéscsabán hét estét töltenek meg könnyű nyári programmal a Városházi esték szervezői. Ennek keretében látogat a városba a Madách Színház néhány tagja: Csányi Sándor, Oroszlán Szonja és Szente Vajk, hogy a Neil Simon szerezte...
... romantikus komédia szerepeibe bújva járják körül az egyik legérdekfeszítőbb témát, a szerelmet és ami ebben a legtitokzatosabb, a szerelem születésének pillanatát. Az események egy lány és két fiatalember nem mindennapi találkozásából indulnak ki, és ezt a furcsa szerelmi történetet a karakterek árnyalják tovább, ugyanis Neil Simon épp attól vált ismertebbé a vígjátékszerzők között, hogy iróniával megspékelve szépen körüljárja hőseit, így cselekedeteik is rájuk jellemzően bontakoznak ki. Ráadásul ez a háromszereplős darab prózai, vagyis ének és tánc nélkül, tisztán a színészi játék marad a szereplőknek a nézők szórakoztatására.
 
A színhely egy San Francisco-i legénylakás, melynek két fiatal lakója több-kevesebb sikerrel küzd egzisztenciális gondjaival. Egy nyári napon a két kritikus szellemű ifjú szomszédságába költözik egy konzervatív gondolkodású lány, aki egy pillanat alatt felborítja a fiúk addigi, szinte békés életét. Kitör a szerelmi láz, a nézőknek is tessék vigyázni! 
 
hédi
2011.06.29
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.