És mennyi szerelem!

Békéscsaba, Városháza
Békéscsabán hét estét töltenek meg könnyű nyári programmal a Városházi esték szervezői. Ennek keretében látogat a városba a Madách Színház néhány tagja: Csányi Sándor, Oroszlán Szonja és Szente Vajk, hogy a Neil Simon szerezte...
... romantikus komédia szerepeibe bújva járják körül az egyik legérdekfeszítőbb témát, a szerelmet és ami ebben a legtitokzatosabb, a szerelem születésének pillanatát. Az események egy lány és két fiatalember nem mindennapi találkozásából indulnak ki, és ezt a furcsa szerelmi történetet a karakterek árnyalják tovább, ugyanis Neil Simon épp attól vált ismertebbé a vígjátékszerzők között, hogy iróniával megspékelve szépen körüljárja hőseit, így cselekedeteik is rájuk jellemzően bontakoznak ki. Ráadásul ez a háromszereplős darab prózai, vagyis ének és tánc nélkül, tisztán a színészi játék marad a szereplőknek a nézők szórakoztatására.
 
A színhely egy San Francisco-i legénylakás, melynek két fiatal lakója több-kevesebb sikerrel küzd egzisztenciális gondjaival. Egy nyári napon a két kritikus szellemű ifjú szomszédságába költözik egy konzervatív gondolkodású lány, aki egy pillanat alatt felborítja a fiúk addigi, szinte békés életét. Kitör a szerelmi láz, a nézőknek is tessék vigyázni! 
 
hédi
2011.06.29
|

A különutazás terei - Ujházi Péter kiállítása.
Székesfehérvár, Csók István Képtár, 2019. november 22. - 2020. március 29.

Selyemút tükrében.
Budapest, Pesti Vigadó, 2019. november 20. - 2020. január 5.

Maija Astikainen: One-Dog Policy.
Budapest, Magyar Fotográfusok Háza (Mai Manó Ház), 2019. november 21. - 2020. január 5.

Játék
A kis kedvencek titkos élete 2.-ben folytatódnak Max, Gigi, Hógolyó és a többiek kalandjai.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.