Kávé habbal

Budapest, Újszínház
Könnyű, frissítő, édes. Ezek a jelzők ugyanúgy illenek a címben foglalt italra, mint magára a darabra. A történet egy fiatal lányról és egy fiúról szól, vagyis garantált a szerelemi szál, a zenét pedig Eisemann Mihály komponálta, ...
...akinek nevéhez olyan örökzöld slágerek fűződnek, mint az Egy csók és más semmi, vagy a Köszönöm, hogy imádott. Az említett fiú és lány – legalábbis kezdetben – külön éli napjait. A lány Budán, egy kávéházban dolgozik, de elvágyik onnan. Gondolatban a Balaton partján élvezi az életet.
 
A fiú sem elégedett. Mamája mindenáron meg akarja házasítani, ezért a hálátlan gyerek kizárólag férjes asszonyokkal kezd. Mivel pedig vidám darabról van szó, sejthető, hogy ez nem marad így sokáig, legkésőbb a darab végén belátja, hogy végzetesen beleszeretett egy hajadonba. Ha nem így lesz, mindenkinek fizetek egy kávét habbal.
amaranta
2011.01.05
|

Ugrásra készen - Retkes Máté kiállítása.
Budapest, Lívia villa, november 23. - december 6.

Kertész leszek - Kiss Márta kiállítása.
Budapest, Eötvös10 KKSz, 2019. november 27. - 2020. január 3.

63. Téli aukció és kiállítás.
Budapest, Kieselbach Galéria, november 30. - december 15.

Játék
Jack Malik csak egyike volt a sok sikertelen dalszerzőnek... legalábbis tegnapig. Egy különös áramkimaradást követően Jack (Himesh Patel) ugyanis arra eszmél, hogy ő az egyedüli az egész világon, aki emlékszik a The Beatlesre!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.