A hattyúk tava

Budapest, Budapest Bábszínház
Mintegy fél évvel ezelőtt a hazai felnőtt közönség Darren Aronofsky Fekete hattyú című filmjében hátborzongató formában találkozhatott Csajkovszkij balettjével, A hattyúk tavával, mely talán a legismertebb balettdarab a világon.
Ajánlott korosztály: 6+

Linkek


Kapcsolódó cikkek

Most a magyar gyerekközönség 6 éven felüli része is megismerkedhet az előadással – méghozzá annak bábszínpadra alkalmazott változatával. Tütübe öltözött, kecses balerinák helyett így a főhősöket (azaz a herceget, elvarázsolt, hattyúként élő szerelmét, Odettet, ármánykodó hasonmását, Odíliát, a gonosz varázslót stb.) bábok és az őket mozgató bábszínészek játsszák, de kiemelt szerep jut egy legyezőnek is. A puritán ízlésű díszlet (a tavalyi év díszlettervezője, Polgár Péter munkája) pedig gondoskodik róla, hogy a gyerekközönség minden figyelmét a határtalan fantázia játékainak szentelhesse.
pisszke
2011.10.11
|
Játék
Jamie Lee Curtis visszatér ikonikus szerepében, hogy még egyszer utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.