A diótörő

Budapest, Müpa Budapest
Igazán el vannak kényeztetve a gyerekkorú nézők az idei év végi szezonban, hiszen az egyik legszebb karácsonyi történetet, A diótörő és az egérkirály meséjét nemcsak egy, de mindjárt három formában láthatják megelevenedni.
A Szentpétervári Állami Balett előadása mellett a mozik játszanak egy 3D-s filmes feldolgozást is, ezenkívül pedig a nagy közönségsikerre való tekintettel Kocsis Zoltán és zenekara ismét műsorra tűzi az E.T.A. Hoffmann műve alapján Csajkovszkij zenéjével megszólaló darabot.
 
Az előadás során azonban a szimfonikus együttes a zenekari árokban foglal helyet, hiszen a színpadot a Kolibri Színház bábosai foglalják el, akik talán a leghitelesebb formában adják elő ezt a bababirodalomban játszódó csodás mesét. A professzionális előadóművészek mellett pedig a korszerű fény- és látványtechnika is garantált. 
 
csokinyúl
2011.12.20
|

Megfigyelések - Kim Corbisier kiállítása.
Budapest, Inda Galéria, február 21. - április 9.

14 festő Békéscsabáról.
Budapest, Artézi Galéria, február 23. - március 22.

Dreams Upon Waking.
Budapest, Műtő, február 21. - március 4.

Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.