1x3 néha 4, avagy Egyszerháromnéhanégy

Budapest, RaM Colosseum
Azt már megtanultuk, hogy 2x2 néha öt, most azonban azt is megtudhatjuk, hogy 1x3 néha 4, avagy egyszerháromnéhanégy. Ray Cooney (olyan sikerdarabok szerzője, mint A miniszter félrelép vagy a Páratlan páros) első, 1961-ben Tony Hiltonnal közösen írt...
...komédiájában a dúsgazdag Mr. Jonathan Hardcastle (Székhelyi József) annyira nem tudja hova tenni a pénzét, hogy úgy dönt: felajánl 10 ezer fontot néhai legjobb barátja fiának – egyetlen kikötése, hogy a fiú, bizonyos Billy Hickory Wood (Nagy Sándor) legyen az egyedüli élő örököse az elhunytnak. Mivel Hardcastle nem ismeri személyesen jótékonykodása alanyát, hirdetést ad fel, amire azonban Billyn kívül is számos érdeklődő jelentkezik. A vigaszdíjra vágyók pedig a nagylelkű Hardcastle vidéki házában adnak randevút egymásnak, őrültekházává változtatva a békés családi otthont.
csokinyúl
2012.05.22
|
Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.