Repül az alma

Budapest, Kolibri Pince Színház, február 28. 10:30
A tizenéveseknek szóló darabot a színház felkérésére a népszerű svéd színpadi szerző és dramaturg Anders Duus írta.
Kolibri Pince Színház  (Budapest)
 
2019. február 28., csütörtök
10:30
|
15:00
 
45 perc
Ajánlott korosztály: 11+
A Repül az alma egy zárkózott, emberkerülő öregúrról szól, akinek magányába egy nap betoppan az unokája, akivel korábban szinte semmi kapcsolata nem volt. A mogorva öreget a falubeli gyerekek sátánfajzatnak hívják, és a saját rohadt almáival dobálják a házát. Vajon miért? Mi működteti a kirekesztő indulatokat, lehet-e bármit tenni ellenük? Vajon egy új, fiatal generáció képes lesz-e meghaladni a múltban gyökeredző előítéleteket?
 
Anders Duus neve nem ismeretlen a Kolibri Színház közönsége számára, hiszen ő jegyzi szerzőként a hét évig nagy sikerrel futott Boni és Klájd kereket old című előadást is, amelyet szintén a stockholmi Teater de Ville rendezője, Benedek Judit vitt színpadra. A rendezőnőnek a Kolibriben bemutatott korábbi munkái közé tartozik a svéd színházzal koprodukcióban készült Európai történet, valamint a Kirúgberúg és a Mama kerestetik.
 
Az előadás nagyszerű szerepeket kínál a színház népszerű művészei számára, az ifjú nézőket pedig megismerteti egy olyan történettel, amely nemcsak a távoli Svédországban, de nálunk is megeshet...  
 
2018.04.10
|
(5 kép)
Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.