Mojo

Budapest, Belvárosi Színház, október 23. 19:00
Kábítószer és muzsika, kiszolgáltatottság és hatalom, emberek életét magasba röpítő vagy örökre leromboló ügyes húzások és árulások kora. Kíméletlen és sötét, ellenállhatatlanul vicces és éjszaka-szagú történet egy klubról és csapatáról.
Belvárosi Színház  (Budapest)
 
2018. október 23., kedd
19:00
 
2018. október 26., péntek
19:00
 
2018. november 28., szerda
19:00
 
1958-at írunk, a londoni Soho pezsgő klubjai az éjszakai élet legkülönfélébb figuráit sodorja össze. A sötét lebujok környékén indulófélben lévő sztárocskák, az új zenétől megrészegült rajongók, piti bűnözők és veszélyes nehézfiúk, szerencsétlen ügyeskedők és nagypályás játékosok gyülekeznek itt.
 
Az Atlantic Club üdvöskéje, Silver Johnny igazi sztárnak ígérkezik. A közönség őrjöng érte, az éjszakai mulató csaknem felrobban minden este. Ezra, a tulajdonos féltékenyen őrzi és csak magának akarja ezt a csodafiút. Ám egyik nap Ezrát félbevágva találják a kukában a klub hátsó bejáratánál. Helyettese, Mickey közli a klub csapatával: a főnököt a félelmetes Sam Ross bandája ölte meg, méghozzá azért, hogy ma este eljöjjenek, és erőszakkal vegyék át a klubot. Lassan esteledik, az ajtóban gyülekezni kezdenek a rajongók, a fiúk pedig, vegyes lelkesedéssel az ügy iránt, elbarikádozzák magukat odabenn, hogy felkészüljenek az ostromra…
 
Jez Butterworth darabja 1995-ben debütált a londoni Royal Court színházban, olyan, később Hollywoodban is nagy karriert befutó színészekkel a szereposztásban, mint Tom Hollander, Andy Serkis vagy Aidan Gillen. A darab Butterworth által rendezett filmváltozatában maga Harold Pinter is játszott. A kritikusok és a közönség hatalmas felbolydulással és rajongással fogadta az ezzel a darabjával debütáló szerzőt.
 
16+
2018.05.24
|
(5 kép)
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.