conFusion

Budapest, MU Színház
A Freak Fusion Cabaret előadásai a múlt századi vándorcirkuszok misztikus világát jelenítik meg mai ízzel, némi sötét humorral fűszerezve varieté hangulatban.
80 perc
Ajánlott korosztály: 8+
 
A látványos zsonglőr-, akrobatika-, légtornász és burleszkjelenetek előadói a hazai underground cirkuszi élet krémjei. Idén új zenei formációval egészültek ki, ami még különlegesebbé teszi az élményt. A conFusion című előadásuk többéves újcirkuszi és kabarétapasztalataikból született meg.
 
A cirkuszi varieté – természetéből fakadóan – rövid etűdökből áll, összefüggő előadássá a különc porondmester és a többi fura figura közötti viszonyok varázsolják. A cirkuszzenekar egyedi élő és elektronikus hangzásvilággal festi alá az eseményeket.
 
Az első Freak Fusion Cabaret-t 2010-ben a Tűzraktérben mutatták be, és a próbaterem felújítására szervezett adománygyűjtő buli csúcspontjaként a Tűzmadarak és barátai által létrehozott cirkuszi varieté hatalmas sikert aratott. A nagy érdeklődésre való tekintettel az elkövetkező években számos szórakozóhelyen és fesztiválon léptek fel, közvetlen és szerethető világukkal egyfajta „kocsmacirkusz” műfajt teremtve, mindig az adott helyszínhez alkalmazkodva produkciójukkal.
Az újcirkusz népszerűsítése mellett egyfajta inkubációs célja is volt a projektnek: számos kezdő artistának és mozgásművésznek biztosítottak kísérleti színpadot.
 
Előadók: Gaia Santuccio, Kiss Gergely, Mező András, Turai Bálint, Zoletnik Zsófia
Zene: Igaz Balázs, Szakáll Tamás, Árkosi Szabolcs
Fény: Galkó Janka
2018.10.12
|

Lépték / Scales.
Budapest, Új Budapest Galéria, 2018. december 12. - 2019. február 17.

Urbán Ádám: Esély.
Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, 2018. december 11. - 2019. január 28.

Az igazság festője - Boksay József életműkiállítás.
Budapest, Párbeszéd Háza, 2018. december 12. - 2019. január 15.

Játék
Az ŰrDongó a Transformers-franchise megújítására vállalkozik, a film a címszereplő robot eredettörténetét meséli el.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.