Írisz

Budapest, Bethlen Téri Színház
Bár az idő szabályozza a mindennapi életünket, az igazság az, hogy nincs olyan természetű törvény, amely az elméleti fizikusokat is örömmel töltené el a választ keresve.

Koreográfia: Maday Tímea Kinga

 
Az órák csak azt mondják el nekünk, hogy mennyi az idő, de nem fogják megmondani, hogy mi is az idő. Természetesen mindenki tökéletesen érti, mi is az idő, amíg el nem jön annak az ideje, hogy ténylegesen beszéljünk is róla, és gondolatainkat kifejezzük.
Maday Tímea Kinga, Fülöp Viktor-ösztöndíjas, Fringe díjas táncművész-koreográfus és fiatal táncművészekből álló társulata, a Gangaray Artistic Program (G.A.P.) ezt a témát járja körül előadásukban.  
 
Maday Tímea Kinga 2002-től tanult és dolgozott a P.A.R.T.S.-nál, részt vett David Hernandez, Anne Teresa De Keersmaeker a Rosas Company projektjeiben, tagja volt a Hofesh Shechter Dance Companynak. Szabadúszó művészként részt vett a Cirque du Soleil, a Pataky Klári Társulat, a Közép-Európa Táncszínház, a PR-Evolution Dance Company, Anouk van Dijk és Falk Richter, Recirquel előadásaiban, mint előadó, alkotó. Rendszeres meghívott mestere külföldi és hazai iskoláknak, kurzusoknak.
2019.02.14
|
Játék
A szépség és a szörnyeteg alkotói ezúttal a Diótörő meséjét dolgozták fel újszerű, mágikus tálalásban, nagyszerű színészek közreműködésével.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.