Egy lehetséges jövő előzményei

Budapest, MU Színház
Mi az, ami nem látható? Melyik az a pillanat, ahol a jelentés megszületik? Hogyan egészíti ki egymást a szöveg, a hang, a kép és az érzet, hogy ezek együtt létrehozzák a jelenséget, amit „élménynek” nevezünk?
40 perc
Ajánlott korosztály: 12+

Koreográfia: Biczók Anna

Jelmez: Kasza Emese

 

Szereplők:

Biczók Anna táncos-koreográfus női szóló, lecture-performanszában benyomások, képzelet és emlékek kapcsolódnak össze, eljutva a jelen pillanatáig. A narratíva különböző kifejezések által teljesedik ki az előadásban, amely jelen van – vagy nincs jelen.
 
 
Biczók Anna 2009-ben végzett a Budapest Kortárstánc Főiskolán, azóta független előadóként és alkotóként dolgozik. 2007 és 2010 között Hód Adrienn nevével fémjelzett HODWORKS tagja volt. 2014-ben szerepelt Fülöp László there’s an elephant in every room című előadásában mely Lábán-díjban részesült, és akivel előszeretettel dolgozik együtt azóta is. Több ösztöndíjprogramban is részesült az elmúlt években, a legutóbbi egy háromhetes philadelphiai csereprogram volt a Philadelphia Dance Project és a Műhely Alapítvány közös szervezésében 2016-ban.
2019.03.22
|
(4 kép)
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.