Fehér nyuszi, vörös nyuszi

Budapest, Átrium
Az iráni szerző, Nassim Soleimanpour nemzetközi sikert aratott különleges darabjának érdekessége, hogy az előadásnak nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze és nincs rendezője.
80 perc
Ajánlott korosztály: 15+
 
Magyarországon elsőként Alföldi Róbert vállalta, hogy találkozik a darabbal és a közönséggel, egyedülálló és megismételhetetlen élményt nyújtva azoknak a szerencséseknek akik részesei lehettek ennek az estének, ugyanis egy színész – az előadás jellege miatt – életében mindössze egyszer játszhatja el a darabot. A következő előadásban Hernádi Juditot láthatjuk, aki nagy izgalommal várja az estét és kifejezetten szakmai kihívásnak tartja az író, a színész és a közönség találkozásának ezt a különleges formáját.
 
„Fogalmam sincs, hogy mi lesz, nem mentem utána a darabnak egyáltalán, bízom benne, hogy meg tudom csinálni, de ha nagyon nem megy, eléneklem acapella a Soha se mondd!-ot, és hazamegyünk." – nyilatkozta a színésznő.
 
A már több mint ötven nyelvre lefordított, Indiától Dániáig, Új-Zélandtól Kanadáig számos országban hallott szöveget olyan kiváló színészek is előadták már, mint Whoopi Goldberg, John Hurt, Nathan Lane, Stephen Rea, Sinead Cusack, Brian Dennehy, David Hyde Pierce, Alan Cumming, F. Murray Abraham, az operaénekes Joyce DiDonato vagy a filmrendező Ken Loach.   
A SzínMűHely Produkció és az Átrium előadása.
 
2019.04.17
|
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.