Szabadesés avagy Barnaby Brocket kalandjai a felhőkön innen és túl

Budapest, Budapest Bábszínház
Különleges és fura, kiválasztott és kitaszított, küszködik és könnyen ellebeg a tömegvonzás törvényeitől sújtott embertömegek felett: ő Barnaby Brocket. Születésétől fogva más, mint bárki a környezetében.
Ajánlott korosztály: 10+
A családja nem bírja elfogadni, egy ideig rejtegetik őt, de csakhamar lemondanak róla. Így kerül ki a nyolcéves fiú a nagyvilágba, ahol számtalan különös alakba ütközik, akik szintén megszenvedték, hogy különlegesek. Barnaby utazása során végig ragaszkodik ahhoz, hogy hazatér. Ám kalandos útja végén, visszatérve a szülővárosába máshogy alakulnak a dolgok, mint ahogy azt elképzelte. A John Boyne Barnaby Brocket és a szörnyű dolog, ami vele megesett című gyerekkönyvéből készült előadás kicsiknek, nagyoknak, közepeseknek, furcsáknak, szuperhősöknek, csodabogaraknak, csendeseknek, hangosaknak – azaz mindenkinek szól.
2019.05.24
|
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.