Aida

Nyíregyháza, Bujtosi Szabadidő Csarnok
Elton John és Tim Rice Aidájának egyik legjobb rendezéseként tartják számon Szurdi Miklós munkáját, melyet ezúttal a nyíregyházi közönség is élőben élvezhet. Nem csak szűkebb hazánkban örvend egyébként nagy népszerűségnek a darab.
Az Aida jogaival rendelkező Music Theatre International tulajdonosa is elismerően nyilatkozott róla: a 2007-es premiert követően a világ legjobb Aidájának nevezte. A 2010-es felújítás során Szurdi a szereposztáson is változtatott, a címszereplő Oláh Ibolya maradt, de mellette egy új Radamest ismerhettünk meg Szerényi László személyében.
 
A núbiai királylány és az egyiptomi hadvezér tragikus szerelmi története Verdi azonos című operájából mindenki számára ismerős lehet. A modern musical változatot 2000-ben mutatták be a Broadway közönségének, s szédítő sebességgel hódította meg a világot. Nyíregyházán a Bujtosi Szabadidő Csarnok ad otthont a látványos előadásnak április 30-án, este 19h-tól. 
 
Xavér
2011.04.22
|
Játék
Amit nem látsz, az is árthat neked. Az Emmy-díjas Elisabeth Moss a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.