Ajánló
A Csomótündér Budapest, Budapest Bábszínház, november 14. 10:00
A Csomótündér már évszázadok óta köti egymáshoz a szerelmespárokat, amikor egy nap végzetes hibát követ el: egy össze nem illő pár, Menyus királyfi és Panni királylány cipőfűzőjét gabalyítja össze.
Ithaka Budapest, Katona József Színház, november 14. 19:00
Lehet-e a bolyongás életforma, vagy előbb-utóbb muszáj hazamenni? Az utazás toposzát Homérosz segítségével járják körül az alkotók.
Balta a fejbe Budapest, Magyar Színház, november 14. 19:00
Lőrinczy Attila nagyszabású Shakespeare-parafrázisa vérgőzös, groteszk és fordulatos krimi, ami összetett módon ábrázolja az ember esendőségét.
Hamlet Budapest, Örkény István Színház, november 14. 19:00
Kicsoda Hamlet? Ami biztos, dán herceg, a nemrég elhunyt király fia. Minden más talány.
Oscar Budapest, Thália Színház, november 14. 19:00
Egy végtelenül szórakoztató vígjáték, ami olyan, akár egy hatalmas „itt a piros, hol a piros” játszma szerelmekkel, bőröndökkel és ajtókkal.
A kaukázusi krétakör Budapest, Kamra, november 14. 19:00
Brecht szerint a legvéresebb időkben is élnek jó emberek. Egy nő menekül a háború közepén, karján egy gyerekkel. Ki utasítja el? Ki fogadja be? Övé-e a gyermek, ha nem ő szülte, de ő mentette meg az életét?
A Pál utcai fiúk Budapest, Vígszínház, november 14. 19:00
A Molnár Ferenc regénye nyomán íródott színdarab zenéjét Dés László és Geszti Péter szerezte, a szövegkönyv Grecsó Krisztián munkája.
Miskin herceg Budapest, Katona József Színház, november 14. 19:15
Dosztojevszkij A félkegyelmű című műve alapján készített monodrámát Takátsy Péter, melyben új megközelítésben veszi elő a klasszikus művet.
Tündöklő középszer Budapest, Átrium, november 14. 19:30
Baj az, ha valaki középszerű? Néhányan ennél a jelzőnél sértőbbet el sem tudnának képzelni. Pedig középszerűnek lenni jó.
Szenteste A Pesti Est bemutatja Budapest, Hatszín Teátrum, november 14. 20:00
Szenteste egy nőt kihallgatnak. Az óra ketyeg a falon, éjfélkor robban a bomba. A rendőr látszólag mindent tud a nőről, a kihallgatás pedig egyre feszültebb lesz. Vajon elég lesz-e az idő?
12345678910
1 / 12 oldal
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.