Ajánló
Kurázsi és gyerekei Az előadást a Radnóti Tesla Laborban játsszák! Budapest, Radnóti Miklós Színház, november 21. 19:00
Mennyit adunk fel meggyőződésünkből a túlélés érdekében? Ha szeretteinket féltve nem állunk ki az igazságtalanság ellen, nem épp őket sodorjuk-e egy élhetetlen világba? Lehet-e az igazságtalanságot zsebre dugott kézzel szemlélni, és (hiába) várni, amíg elmúlik?
A mélyben Budapest, Örkény István Színház, november 21. 19:00
Egy tucatnyi ember él összeszorulva. Kötekednek, kiabálnak, kornyikálnak – próbálják betapasztani a fülüket, hogy ne hallják se a másikat, se önmagukat. Makszim Gorkij Éjjeli menedékhely színművéből készült előadás.
A mi kis városunk Budapest, Karinthy Színház, november 21. 19:00
Egy kisváros hétköznapjai, egy szerelem születése – ilyen apróságokból, látszólagos semmiségekből áll Thornton Wilder darabja, amit Karinthy Márton vitt színre.
Macbeth Budapest, Örkény István Színház (Stúdió), november 21. 19:30
A Macbeth időtlen mese a hatalomvágyról, a gyilkosságról és a végeérhetetlen erőszakról. Az eleinte vonakodva gyilkoló Macbeth, miután elfoglalja a trónt, hidegvérű sorozatgyilkossá válik. Felesége, a tettestárs Lady Macbeth, beleőrül tettébe.
Galla Miklós Önálló Színházi Estje Budapest, TRIP Hajó, november 21. 20:00
November 11-én önálló, zenés színházi esttel jelentkezik Galla Miklós a Trip Hajón.
Valódi hamisítvány Budapest, Belvárosi Színház, november 21. 20:00
Amikor semmi sem az, aminek látszik. Stephen Sachs fergeteges vígjátékában egy összeszokott páros sziporkázik: Hernádi Judit és Kern András!
Macska voltam Londonban Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, november 22. 10:00
Péter magányos angol kisfiú, aki hiába szeretné, mégsem tarthat otthon macskát. Jennie kóbor macskalány, aki azt hiszi, kedvenc gazdái elfeledkeztek róla, ezért haragszik minden emberre.
Rozsda avagy Minden vérünk benne szárad Budapest, Szkéné Színház, november 22. 19:00
Becky és Anna testvérek és birkapásztorok. A világon semmi máshoz nem értenek, de ehhez nagyon. A sors mégis ellenük van. Családjuk eltűnik mellőlük, ki a halálba, ki a messzeségbe menekül.
Veszélyes forduló Budapest, Karinthy Színház, november 22. 19:00
Freda és Robert Caplan estélyt adnak barátaiknak az elegáns villájukban. A vidám társaság hangjátékot hallgat a rádióból.
Molière – The Passion Budapest, Radnóti Miklós Színház, november 22. 19:00
Luk Perceval, Feridun Zaimoğlu és Günter Senkel: Molière. Eine Passion című színdarabja a négy leghíresebb Molière-komédia (A mizantróp, Don Juan, Tartuffe, A fösvény) kortárs újragondolása, azok összefűzése egy grandiózus nagyságú művé.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.