Ajánló
SunCity – a Holnap Tali! – musical Budapest, Pesti Magyar Színház, december 15. 19:00
Novemberben mutatta be a Pesti Magyar Színház a SunCity – a Holnap Tali! című musicalt, Szente Vajk rendezésében. Vicces szituációk, lélegzetelállító zenés-táncos produkciók fűszerezik a fordulatos, romantikus történetet.
XIV. René – zenés őrület 3 felvonásban Budapest, Karinthy Színház, december 15. 19:00
Lodoméria, ez a kis ország politikai válságban van. Korrupció, cselszövések, kicsinyes hatalmi játszmák, ellenzéki tüntetések nehezítik az uralkodást. A fiatal király, XIV. René hatalmát trónkövetelő és egy szomszédos nagyhatalom uralkodója is fenyegeti.
Mary Poppins Budapest, Madách Színház, december 15. 19:00
A világirodalom legvarázslatosabb figuráját, a bohókás, repülő dadust ez alkalommal a Madách Színház színpadára sodorja az a bizonyos keleti szél. P. L. Travers mágikus meséje 1964-ben debütált a filmvásznon musical formájában...
Makar Csudra Budapest, Thália Színház, december 15. 19:30
Maxim Gorkij orosz drámaíró első nyomtatásban megjelent és egyben legromantikusabb művét, a Makar Csudrát adja elő az egyik legkarakteresebb és az idei Cometre is jelölt színésznő, Farkas Franciska a Thália Színházban.
Az élet mint olyan Budapest, Vígszínház, december 15. 19:30
Mi van a "boldogan éltek, míg meg nem haltak" után? Sok-sok együtt töltött év eredményeképpen az emberen - valamiért inkább a férfiakon - úrrá lesz egy hirtelen pánik, hogy "uram isten, elrontottam az életem, vannak még potenciális partnerek a világon, én meg pont őt választottam!"
A Vezér Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, december 15. 20:00
Ifjúsági előadás sok zenével, Alfred de Musset eredetileg ötfelvonásos Lorenzaccio című műve alapján – a Mentőcsónak Egység és a FÜGE közös előadásában.
Francia rúdugrás Budapest, Hatszín Teátrum, december 16. 15:00
Nem kell megijedni, a cím nem sportbemutatót takar – inkább valahol a lepedőakrobatika környékén keresgéljünk. Mohácsi István pályafutását felolvasószínházi előadásként indító, mégis sodró lendületű és fülledt erotikájú, habkönnyű darabját ugyanis a most színpadra állító Centrál Színház elsősorban azoknak ajánlja, akiknek a Káma Szútra is kevés.
Üvegfigurák Tennessee Williams klasszikusa Budapest, Radnóti Miklós Színház, december 16. 19:00
Tennessee Williams műveinek fő témája a hamis vagy igaz álmokkal, vágyakkal és a gyöngeséggel terhes emberek vívódása, szemben a céltudatosan törekvők elérhetetlen társadalmával.
Tortúra Budapest, Karinthy Színház, december 16. 19:00
Stephen King 1987-ben megjelent Misery (Tortúra) című regénye azonnal megihlette a filmes világot, 1990-ben be is mutatták Rob Reiner rendezésében a belőle készült thrillert.
Don Quijote Budapest, Szkéné Színház, december 16. 19:00
„Már régebben is nagyon szerettük volna Scherer Péterrel a Don Quijotét színre vinni, de eddig valamiért nem jött össze. Most úgy néz ki, megvalósul Rába Roland rendezésében.”
12345678910
1 / 11 oldal
Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.