Ajánló
Rövidzárlat Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, március 20. 14:00
Ismét az internet világát és a virtuális valóságot boncolgatja Vidovszky György legújabb rendezésében. A Platform Shift+ nemzetközi együttműködés keretében, a tallinni VAT Teaterrel közösen létrejött előadást először Drezdában mutatták be.
Heisenberg Budapest, Hatszín Teátrum, március 20. 19:00
Először látható Magyarországon Simon Stephens darabja, melyben egy hetvenes hentes és egy negyvenes pincérnő talál egymásra.
Az oroszlán télen Budapest, Belvárosi Színház, március 20. 19:00
A történelmi ihletésű komédia Plantagenet Henrik udvarában játszódik. A nagy angol király hatalmas birodalmat épített, melyhez elfoglalta Franciaország nagy részét is. 1183 karácsonyára összehívja családját, hogy rendelkezzen az ország jövőjéről.
Leonce és Léna Budapest, Szkéné Színház, március 20. 19:00
„Egy mulatságos nevű, parányi ország tétlen királyfija elfut az államérdek diktálta kényszerházasság elől, hogy aztán némi bolyongás után, önszántából belefusson eredetileg kijelölt menyasszonya karjaiba.”
A kaukázusi krétakör Budapest, Kamra, március 20. 19:00
Brecht szerint a legvéresebb időkben is élnek jó emberek. Egy nő menekül a háború közepén, karján egy gyerekkel. Ki utasítja el? Ki fogadja be? Övé-e a gyermek, ha nem ő szülte, de ő mentette meg az életét?
Alul semmi Budapest, Thália Színház, március 20. 19:00
A nagy sikerű mozifilm a színpadon. Sheffield. Két munkanélküli darukezelő csodálatos tervet eszel ki.
József és a színes szélesvásznú álomkabát Budapest, Madách Színház, március 20. 19:00
Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a József-legendán, illetve a Thomas Mann tetralógiáján alapul.
Klamm háborúja Budapest, Kolibri Pince Színház és Teázó, március 21. 17:00
Azért csak úgy egymás között jelentsük ki, hogy a Kolibri igenis több mint színház, hiszen sajátos módszerekkel nevel és fejleszt a csecsemőkortól a kamaszkorig.
Első kétszáz évem Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, március 21. 19:00
„Akinek van humora, mindent tud. Akinek nincs, mindenre képes.” A mondás állítólag Királyhegyi Pál író, újságíró, humoristától származik, aki 1900-ban született, 1981-ben halt meg, így lényegében részt vett a XX. század teljes őrületében.
Hóhérok Budapest, Katona József Színház, március 21. 19:00
Az ír származású, Oscar-díjas Martin McDonagh neve színházi és filmes berkekben is ismerősen cseng. A drámaírónak a Három óriásplakát Ebbing határában című rendezése a filmrajongókat varázsolta el.
12345678910
1 / 13 oldal
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.