Ajánló
Vidám kísértet Budapest, Játékszín, október 23. 19:00
Sir Noël Coward 1945-ben vetette papírra színművét, a Vidám kísértetet. Nagyon is értő kézzel, mivel Coward a színműírás mellett forgatókönyveket írt, de színészkedett is.
A nagy füzet Budapest, Szkéné Színház, október 23. 19:00
A Szkéné Színház és a Forte Társulat Erick Aufderheyde sikeres adaptációja nyomán vitte színre Agota Kristof Kossuth-díjas, magyar származású svájci írónő szikár nyelvezetű, egyszerre nyomasztó és szellemes tanmeséjét.
Nádas Péter: Találkozás Budapest, Pesti Színház, október 23. 19:30
Nádas Péter a magyar és európai irodalom egyik legkiemelkedőbb alkotója, művészeti életünk meghatározó intellektusa. Találkozás című drámáját 1979-ben írta, és ősbemutatója 1985-ben volt a Pesti Színházban.
Visszatérő Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, október 24. 19:00
Az idei évadban 25 éves jubileumát ünneplő Kolibri Színház Visszatérő címmel az évfordulóhoz kapcsolódó, különleges ifjúsági előadással készül. Czukor Balázs legújabb rendezése a színház alapító tagjainak személyes élettörténeteiből meríti anyagát.
A 25 éves Pesti Est bemutatja: Bebújós Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, október 24. 19:00
A Budapesti Tavaszi Fesztivállal közösen mutatta be a Staféta és a 25 éves Pesti Est, a Pass Andrea rendezésében látható Bebújós című darabot, ovis korú gyerekekről és szüleikről.
Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk Budapest, Vígszínház, október 24. 19:00
November 5-én mutatták be a Vígszínházban Molnár Ferenc regénye nyomán íródott A Pál utcai fiúk című zenés játékot. A színdarab zenéjét Dés László és Geszti Péter szerezte, a szövegkönyv Grecsó Krisztián, az új írónemzedék egyik jelentős képviselőjének munkája.
A testőr Budapest, Pesti Színház, október 24. 19:00
Mit tesz egy aggódó férj, ha azt látja, hogy az asszonyka félévnyi házasság után már erősen kifele tekinget a frigyből? Természetesen álruhát húz, és megpróbálja hűtlenségen kapni a mit sem sejtő nőszemélyt. Na, ez pont az a módszer…
Cyber Cyrano Budapest, Kolibri Pince Színház és Teázó, október 25. 16:00
A közösségi portálok virágkorukat élik. Nemcsak a felhasználókat szippantják be, de a művészek többségét is megihletik. Tasnádi István, a Finito és a Made in Hungária (hogy csak a két legnépszerűbbet említsük) című darabok írója is egy ilyen témájú művel jelentkezik.
A játékos Budapest, Radnóti Miklós Színház, október 25. 19:00
Dosztojevszkij kisregénye, A játékos egy fiktív német fürdővárosban, Roulettenburgban játszódik, ahol virágzik a kaszinóélet. Az idetévedő alakok akár minden vagyonukat felteszik, és abban reménykednek, hogy ha nyernek, önmagukat is megválthatják.
Bernhardi-ügy Budapest, Örkény István Színház, október 25. 19:00
Huszonnégy év után kerül ismét színpadra Arthur Schnitzler színműve a Bernhardi-ügy, most az Örkény István Színházban. Hazánkban először a Vígszínház mutatta be a drámát 1991-ben. Akkor Gábor Miklós, játszotta a professzor szerepét.
123456789
1 / 9 oldal
Játék
A Dzsungel egy elképesztő túlélőkaland története, amiben az a legmegdöbbentőbb, hogy valóban megtörtént. Emellett pedig bónuszként az egykori Harry Potter, azaz Daniel Radcliffe legnagyobb színészi átváltozását is megcsodálhatjuk.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.