Ajánló
A medve, akit Vasárnapnak hívtak Budapest, Kolibri Fészek, április 8. 10:30
Újabb gyerekelőadást mutat be a Kolibri Színház, amelyet Axel Hacke írt és Kuthy Ágnes vitt színpadra. A mese főhőse, Alex, a kisfiú és Vasárnap nevű mackója.
Vesztegzár a Grand Hotelben Budapest, József Attila Színház, április 8. 19:00
Rejtő Jenő egyik legismertebb és legmulatságosabb regényéből készült a Vesztegzár a Grand Hotelben című zenés vígjáték.
Nehéz Budapest, Szkéné Színház, április 8. 19:00
Sokféleképpen élheti meg az ember, ha elhagyja a csendes kis szülővárosát vagy szülőfaluját, hogy egy nagyvárosban kezdjen új életet. Egyeseknek izgalmas kaland ez, másoknak küzdelem.
Kétely Budapest, Belvárosi Színház, április 8. 20:00
1964-et írunk. Egy bronxi egyházi iskola igazgatónője kemény kézzel és alapvető gyanakvással kezeli a gondjaira bízott gyerekeket. Az iskola azonban új tanítót kap, aki modern gondolkodást és személyes odafigyelést hoz a szigorú intézménybe.
Magyar nátha Kórképek a magyar nép zivataros századaiból Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, április 9. 19:00
Magyarországon felütötte fejét a HU-N1 vírus, közismertebb nevén a „magyarnátha”. A betegség a magyarok génjeit támadta meg, melynek következtében az eleurópaisodás jelei mutatkoznak rajtuk.
Valódi hamisítvány Budapest, Belvárosi Színház, április 9. 20:00
Amikor semmi sem az, aminek látszik. Stephen Sachs fergeteges vígjátékában egy összeszokott páros sziporkázik: Hernádi Judit és Kern András!
Semmi Budapest, Budapest Bábszínház, április 10. 18:00
„Semminek sincs értelme, ezt régóta tudom. Ezért semmit sem érdemes csinálni. Erre most jöttem rá” – mondja a nyolcadikos Pierre Anthon, majd kisétál az osztályteremből, felül egy szilvafára, hogy onnan kiáltsa világgá az élet hiábavalóságát.
csRSnyés Budapest, RS9 Színház, április 10. 19:30
A Hybridkult Produkció Csehov Cseresznyéskert című vígjátékának időben és térben közel hozott adaptációját készítette el.
Klamm háborúja Budapest, Kolibri Pince Színház, április 11. 17:00
Azért csak úgy egymás között jelentsük ki, hogy a Kolibri igenis több mint színház, hiszen sajátos módszerekkel nevel és fejleszt a csecsemőkortól a kamaszkorig.
Testnapló Budapest, MU Színház, április 11. 19:00
Adott egy játszótér. Benne együtt vagyunk egyedül. Benne úgy gondolunk a testre, mint egy archívumra.
6789101112131415
10 / 17 oldal
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.