Ajánló
Anyám tyúkja Budapest, Örkény István Színház, október 19. 19:00
Mit csinál Edward király, angol király? Mihez ne fogjon senki könnyelműen? Mi történik őszi éjjel a galagonyával? A válaszokat egyformán tudjuk.
Háztűznéző Budapest, Katona József Színház, október 19. 19:00
Nyikoláj Gogol 1832-ben kezdett a Kérők című darab megírásába. A mű lényege ekkor még egy választani képtelen menyasszony és körülötte felvonuló férfiak karikaturisztikus megjelenítése volt.
Életrevalók Budapest, Játékszín, október 19. 19:00
Eric Toledan-Oliver Nakache: Életrevalók című darabja először került magyar színpadra. Az igaz történetből 2011-ben azonos címmel nagy sikerű film is készült.
Ketten egyedül Budapest, Thália Színház, október 19. 19:00
A világhírű darab – amelyből Krumplirózsa című amerikai film készült Michelle Pfeifferrel és Al Pacinóval a főszerepben – Goda Kriszta rendezésében, Schell Judit és Csányi Sándor főszereplésével látható.
A nagy füzet Budapest, Szkéné Színház, október 19. 19:00
A Szkéné Színház és a Forte Társulat Erick Aufderheyde sikeres adaptációja nyomán vitte színre Agota Kristof Kossuth-díjas, magyar származású svájci írónő szikár nyelvezetű, egyszerre nyomasztó és szellemes tanmeséjét.
Prostitúció A Pesti Est bemutatja Budapest, Katona József Színház, október 19. 19:15
A színmű négy, egymástól független jelenetet mutat be, melyek szereplői tanácstalanul próbálnak helyet találni magunknak a világban.
Az üvegbúra Budapest, Örkény István Színház (Stúdió), október 19. 19:30
Sylvia Plath Az üvegbúra című regénye a huszadik század sokat elemzett és idézett kultuszműve.
Terike&Irén Budapest, Mozsár Műhely, október 19. 19:30
A darabot megtörtént eset ihlette: 2016 augusztusában két idősödő hölgy magát NAV ellenőrnek álcázva próbált póthajhoz jutni egy belvárosi fodrászszalonban.
A kis herceg Budapest, Ferencvárosi Művelődési Központ, szeptember 30. 16:00, október 20. 11:00, november 24., 11:00
Szeretet expedíció nem csak kalandoroknak! Sok gyereket és felnőttet röpített már el ez a darab egy olyan bolygóközi utazásra, ahol az állomások nem távoli galaxisok, hanem az emberi természet különböző végpontjai.
A kis herceg Budapest, Ferencvárosi Művelődési Központ, október 20. 11:00
Ez a felejthetetlen mese már sok gyereket és felnőttet repített el egy olyan bolygóközi utazásra, ahol az állomások nem távoli galaxisok, hanem az emberi természet különböző végpontjai.
12345678910
2 / 16 oldal
Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.