Ajánló
Oscar Budapest, Thália Színház, május 23. 19:00
Egy végtelenül szórakoztató vígjáték, ami olyan, akár egy hatalmas „itt a piros, hol a piros” játszma szerelmekkel, bőröndökkel és ajtókkal.
Tortúra Budapest, Karinthy Színház, május 23. 19:00
Stephen King 1987-ben megjelent Misery című regénye azonnal megihlette a filmes világot, 1990-ben be is mutatták a belőle készült thrillert. A regény Budára, pontosabban a Karinthy Színházba is beköltözött.
1 link A Proton Színház előadása Budapest, Katona József Színház, május 23. 19:15
Jake Smiles, a hős online él, öl és szeret. Jake Smiles, a szerző neve írói álnév, netes nyelven nickname. A magyar irodalom első online regényét adaptálja Bánki Gergely színpadra a Proton Színház előadásában.
Macbeth Budapest, Örkény István Színház (Stúdió), május 23. 19:30
A Macbeth időtlen mese a hatalomvágyról, a gyilkosságról és a végeérhetetlen erőszakról. Az eleinte vonakodva gyilkoló Macbeth, miután elfoglalja a trónt, hidegvérű sorozatgyilkossá válik. Felesége, a tettestárs Lady Macbeth, beleőrül tettébe.
A gyertyák csonkig égnek Budapest, József Attila Színház, május 23. 19:30
Márai Sándor 1942-ben megjelent, nagy indulatoktól feszülő, szuggesztív erejű regénye vakító élességgel világít a barátság, a hűség és az árulás ösvényeibe.
Az öldöklés istene A Pesti Est bemutatja Budapest, Átrium, május 23. 19:30
Komédia a kispolgári álszentségről és az emberekben kavargó, elfojtott érzelmekről.
Médeia Budapest, Trafó, május 23. 20:00
„Az ember sosem boldog. Lehet, hogy egyeseknek több szerencséjük van, mint másoknak – de boldog – az egy sincsen közöttünk!"
Széttépve Budapest, Belvárosi Színház, május 23. 20:00
A koncertszínházi előadás az embert boncolgatja, a döntést vizsgálja és igyekszik bemutatni, hogy az élet néha tényleg csak egy pillanaton múlik.
Ópiumkeringő Budapest, Pesti Magyar Színház, május 23. 20:00
Mindenki ismeri a nevét, mégis alig tudunk róla valamit. Egy korszak ünnepelt sztárja volt, de kevés embernek jutott olyan sanyarú sors, mint neki.
A Démon Gyermekei Budapest, Szkéné Színház, május 23. 20:00
„Kétezer-kettő nyarán történt augusztus hó hetedik napján, tizennégy óra harminc perckor jelentették a rendőrségen, az első kerületi kapitányságon, hogy eltűnt egy asszony a Budai Várból.
12345678910
2 / 10 oldal
Játék
A világhírű zongoraművész, a Liszt-díjas Farkas Gábor legújabb, a Hungaroton gondozásában megjelent lemezének anyagát mutatja be szerda esti koncertjén.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.