Ajánló
EztRád Budapest, Szkéné Színház, február 18. 19:00
A Nézőművészeti Kft. előadása mai magyar életünkből filmszerűen villantja fel az embert érő pozitív és negatív hatásokat.
A lélek legszebb éjszakája Budapest, Örkény István Színház (Stúdió), február 18. 19:30
Jászberényi Sándor író, haditudósító 2016-ban megjelent, majd Libri Irodalmi Díjjal jutalmazott novelláskötete adta az Örkény Stúdióban bemutatott előadás ötletét.
csRSnyés Budapest, RS9 Színház, február 18. 19:30
A Hybridkult Produkció Csehov Cseresznyéskert című vígjátékának időben és térben közel hozott adaptációját készítette el.
Rendezői változat Budapest, MU Színház, február 18. 20:00
Amikor döntünk valamiről, akkor nemcsak a jövőbeli eseményeken változtatunk, hanem az is megváltozik, akik vagyunk. A romantikus komédia műfaja erről eddig mélyen hallgatott.
A lány, aki hozott lélekből dolgozott 16 éven felülieknek! Budapest, Szkéné Színház, február 19. 19:00
„Egy nő története. Egy nő lányának a története. Egy nő anyjának a története. Egy nő apjának a története. Egy kapcsolat története. Egy másik kapcsolat története. Ha mindkét oldalról elveszünk mindent, akkor marad az X. Háy János az illúziókat veszi el és amit cserébe ad, az az igazság.”
Balta a fejbe Budapest, Magyar Színház, február 19. 19:00
Lőrinczy Attila nagyszabású Shakespeare-parafrázisa vérgőzös, groteszk és fordulatos krimi, ami összetett módon ábrázolja az ember esendőségét.
Hamlet Budapest, Örkény István Színház, február 19. 19:00
Kicsoda Hamlet? Ami biztos, dán herceg, a nemrég elhunyt király fia. Minden más talány.
Háztűznéző Budapest, Katona József Színház, február 19. 19:00
Nyikoláj Gogol 1832-ben kezdett a Kérők című darab megírásába. A mű lényege ekkor még egy választani képtelen menyasszony és körülötte felvonuló férfiak karikaturisztikus megjelenítése volt.
Jóéjt, szomszéd Budapest, Thália Színház, február 19. 19:30
A Nézőművészeti Kft és az Ördögkatlan koprodukciójában készült Will Eno-darabban, melyet 2014-ben mutattak be a Broadwayn, átlagemberek találkoznak átlagemberekkel, ráadásul mindenkinek ugyanolyan átlagos neve van: Jones.
Árvácska Budapest, Trafó, február 19. 20:30
Az árva kislány passiótörténetében az egész társadalom traumái és megváltás utáni vágya tükröződik. Állami Árvácska élete az ártatlanság és tisztaság megmaradásának lehetetlenségéről beszél.
12345678910
3 / 18 oldal

14 festő Békéscsabáról.
Budapest, Artézi Galéria, február 23. - március 22.

Dreams Upon Waking.
Budapest, Műtő, február 21. - március 4.

Játék
Alig egy éve annak, hogy a rockklasszikusok feldolgozásában utazó belga hetesfogat először hallatott magáról.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.