Ajánló
Utánképzés ittas vezetőknek Budapest, Magyar Színház, november 15. 19:00
Háy János Utánképzés ittas vezetőknek című „gyomor-keserű komédiájában” egy mai, már-már hétköznapi történetet láthatunk olyan emberekről, akiket mindannyian ismerünk.
SzínArany – Balladákra és zenére hangolva Budapest, Radnóti Miklós Színház, november 15. 19:00
Arany János születésének 200. évfordulóján, 2017. október 27-én mutatta be a Radnóti Színház a költő balladáira épített előadást.
Az eastwicki boszorkányok Budapest, Játékszín, november 15. 19:00
A nyolcvanas évek egyik nagy durranása, az Updike-mű alapján készült Oscar-díjas film most a Játékszínben ölt színpadi alakot.
Tóték Budapest, Örkény István Színház, november 15. 19:00
2013 márciusában debütált Mácsai Pál várva várt Tóték-rendezése a színész-direktor által vezetett színház színpadán, és aratott egyöntetű sikert mind a szakma, mind a közönség körében.
Az üvegbúra Budapest, Örkény István Színház (Stúdió), november 15. 19:30
Sylvia Plath Az üvegbúra című regénye a huszadik század sokat elemzett és idézett kultuszműve.
SunCity – a Holnap Tali! – musical Budapest, Magyar Színház, november 16. 15:00
A népszerű sorozat most a musical műfajban indul hódító útjára. Vicces szituációk, lélegzetelállító zenés-táncos produkciók fűszerezik a fordulatos, romantikus történetet.
Oroszok Budapest, Bethlen Téri Színház, november 16. 19:00
Egy kis Oroszország érkezik Budapestre az Aradi Kamaraszínház jóvoltából. Vodka, pirog, Viszockij és minden, ami orosz...
A művésznő és rajongói Budapest, Radnóti Miklós Színház, november 16. 19:00
A színházi világban játszódó orosz mű a fiatalok vágyai és a boldoguláshoz szükséges kompromisszumok ellentétét járja körül, középpontjában egy színésznő kiárusításával – a Radnótiban mindez több mint százharminc évvel az ősbemutató után, a #metoo mozgalom korában kerül színpadra.
A vihar Budapest, Budapest Bábszínház, november 16. 19:00
Shakespeare utolsó drámája mese és elmélkedés a politikáról. A mesében lelepleződik a kisszerűség és az ostobaság, és valódi hatalomnak tűnik a bölcsesség és a morális tartás.
Bűn és bűnhődés Budapest, Szkéné Színház, november 16. 19:00
Dosztojevszkij az emberi lélek végtelen mélységeibe ereszkedik. Az előadás ezt a belső világot szándékozik ábrázolni, a szereplők lélektani folyamatait és állapotait próbálja formába önteni a test és a szöveg képiségén keresztül – mondja a rendező.
12345678910
3 / 12 oldal
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.