Ajánló
Karenina, Anna Budapest, József Attila Színház, március 28. 19:00
Nagy András változatában minden sorsfordító találkozásra pályaudvaron kerül sor: hol Moszkvában, hol Szentpéterváron, hol a földbirtokossá lett Vronszkij vidéki birtokán.
Nőkből is megárt… Budapest, Bethlen Téri Színház, március 28. 19:00
Pataki Éva a Nőből is megárt a nagymama! több kiadást is megélt regényéből készült színpadi művet mutatja be a Bethlen Téri Színház és a Manna a Nőkből is megárt… címmel. Az előadásban ismét találkozik a színpadon anya és lánya, Tordai Teri és Horváth Lili. A színművet Cseh Judit rendezi.
A pitbull cselekedetei Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, március 28. 19:00
Az Apostolok cselekedeteiről már hallhattunk, most azonban azt is megtapasztalhatjuk, hogy nemcsak nekik vannak cselekedetei, hanem a pitbullnak is.
Macskajáték Budapest, Örkény István Színház, március 28. 19:00
Csajos eszmecsere a pasikról, rajongás, hódítás, szerelmi háromszög, megcsalás, féltékenység. Ilyenekről szól Örkény István színműve. Csakhogy a főszereplők ezúttal nyugdíjasok.
Telefondoktor Budapest, Thália Színház, március 28. 19:30
Színpadi színészként is megcsodálhatjuk az elsősorban színházi rendezőként tevékenykedő Göttinger Pált. Ő játssza ugyanis az egyszemélyes bohózat főszerepét (méghozzá Orosz Dénes rendezésében).
Három esős nap Budapest, Belvárosi Színház, március 28. 20:00
Sikerdarab nyitotta a 2018-19-es évadot a Belvárosi Színházban, ahol olyan előadást mutatott be az Orlai Produkciós Iroda, amiben a Broadwayn és a West Enden Julia Roberts, Paul Rudd, Bradley Cooper vagy épp Colin Firth alakították a szerepeket.
A Baba Budapest, Karinthy Színház, március 29. 19:00
Ha valaki társat keres, olyanra vágyik, akivel egy lehet, akivel testileg-lelkileg harmonikusan élhet. És ha az élőkben csalódott, nincs más, mint a gép.
Ürgék Budapest, Kamra, március 29. 19:00
Kelet-közép-európai férfitörténetekből, interjúkból összeálló, folyamatosan formálódó szöveggel készített előadás.
Mennyei hang! Budapest, Játékszín, március 29. 19:00
Igaz történet Florence Foster Jenkinsről, a világ legrosszabb és legboldogabb énekesnőjéről.
A hattyú Budapest, Örkény István Színház, március 29. 19:00
A hattyú mesterkomédia: bravúros humorú, szellemesen éleslátó, pestiesen gúnyos.
45678910111213
8 / 17 oldal
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.