Műsoron

Julieta

Laberintos de pasión
mexikói filmsorozat, 69. rész
Szereplők:

Alma Delfina (Sofía de Valencia)

César Évora (Gabriel Almada)

Francisco Gattorno (Pedro Valencia)

Leticia Calderón (Julieta Valderrama)

Mónika Sánchez (Nadia Román)

Epizód tartalma:
Genaro rájön, hogy történt valami a felesége és Rosendo között, ezért elhatározza, hogy kiveri Carminából az igazságot. A nő végül bevallja, hogy Rosendo megerőszakolta. Genaro végigvonszolja Rosendót a birtokon, s csak Pedro közbelépése akadályozza meg a gyilkosságot. Pedro elhatározza, elhagyja Nadiát. A lány ismét elmegy Mendoza parancsnokhoz, hogy újból feljelentse Julietát. Gabriel megtudja, hogy Pedro adott vért neki, tehát ő mentette meg az életét. Nehezményezi, hogy ezt mindeddig eltitkolták előtte, de gyanút fog. Ofelia bevallja, hogy Pedro valójában Gabriel fia.

A sorozatról:
A tízéves Julieta nagyapjával, Don Miguellel él. Két legjobb barátja a tehetős családból származó testvérpár: Pedro és Cristobal. A fiúk apja azonban ellenzi barátságukat, mondván a lány túl szegény hozzájuk. Nem messze a fiúk birtokától, egy kis kalyibában él Gabriel Almada, a festő, aki hazatért San Vicentébe, hogy ott végre nyugalomra találjon. Gabriel Julieta hűséges pártfogója lesz. Hamarosan közösen hagyják el a várost, ám néhány év elteltével a kis Julieta gyönyörű fiatal nővé érik, és a szíve visszahúzza San Vicentébe, nagyapja egykori otthonába, gyerekkori barátaihoz. Julieta, aki nemcsak csodaszép, de immár szakképzett orvos, úgy dönt, hogy ott fog letelepedni. Gabriel persze követi őt. Hazatérésük után azonban több szerelemmel, rosszindulatú cselszövéssel és váratlan fordulatokkal teli kalandban lesz részük.
(17 kép)

Műsoron a TV-ben

2018.12.11., kedd, 14:40
Filmek a TV-ben
18:05
Egy veszedelmes elme vallomásai
amerikai filmdráma, 2002
18:15
Szólíts a neveden
olasz romantikus film, 2017
18:20
A tehetség
amerikai filmdráma, 2017
18:30
Vírus
amerikai akciófilm, 1995
18:40
Változások kora
amerikai-angol filmdráma, 1995
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:24
Pat, a kutya
2017, 6. rész: Majommóka az ugrálóvár ellen
04:30
Bibi Blocksberg
IV. évad, 6. rész: Mánia varázsfőzete
04:30
Gumball csodálatos világa
2011, 722. rész: A furaság
04:30
Táncakadémia
I. évad, 5. rész
04:34
Popples
I. évad, 11. rész: Popples 01 1011
Játék
Sherlock Holmes, a világ első magándetektívje mindig olyan furcsa volt, hogy az már vicces. Will Ferrell szerencsére nem tiszteli a tekintélyt – egy Saturday Night Live szkeccsben már bebizonyította, hogy milyen volna Holmes, ha ő játszaná.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.