A maffia csak nyáron öl

Mafia Only Kills In The Summer / La mafia uccide solo d'estate
olasz krimisorozat, 12/7., 2016
Szereplők:

Cristiana Capotondi (Flora)

Pif (Arturo Giammaresi)

Claudio Gioe (Francesco)

Epizód tartalma:
Pia teljesen elkeseredett amiatt, hogy nem kapta meg a várt besorolást az iskolában. Antonióval való kapcsolata még jobban megerősödik, a bűnbeesés szélén áll. Massimo kitűzi az esküvő napját Patríciával, bár az ég küldöttei sem dolgoznak ingyen. Tanúnak Lorenzóékat kérik fel. Húsvéti feladatokon újra együtt dolgoznak Alice, Fofó és Salvatore, ami újabb összetűzésre ad okot közöttük. Angela egy nyomozónál érdeklődik Alfonso után, aki végleg eltűnt az életéből. Marco viszont rendületlenül küzd a lány kegyeiért. Massimo bácsikának kellemetlensége adódik a rendőrséggel, úgy látszik mégsem lesz esküvő. (Eredeti hang digitálisan.)

A sorozatról:
A Ne aggódj, a maffia csak nyáron öl című 2013-as film alapján készült sorozat a téma ellenére vidám hangvételű. A szicíliai Palermóban élő Gammarresik látszólag egy normális dél-olasz család: papa, mama, gyerekek. A tízéves fiúval, a tizenhat éves tini lánnyal és a szokásos gondokkal élik mindennapi életüket, amelyek látszólag hétköznapiak, de középen bizony ott uralkodik rajtuk a Cosa Nostra, a leghírhedtebb olasz maffiacsoport, a maga íratlan törvényeivel. Salvatore és családja története a fiú 10 éves korától indul és egészen a hetvenes évek végéig tart. Egy nap új osztálytárs érkezik az iskolába, Alice, akibe a fiú őrülten szerelmes lesz. Palermóban azonban azt tartják, hogy minden baj a nők miatt adódik, így Salvatore hamar meggyőződik róla, hogy ha Alice-nek udvarol, meg fog halni. Apja, Lorenzo pedig szemtanúja lesz egy maffia gyilkosságnak, és ez a legrosszabb, ami arrafelé történhet.
Filmek a TV-ben
18:10
Pomádé
amerikai zenés film, 1978
18:10
Dr. Hope: Egy asszony nem adja fel 2.
német életrajzi filmdráma, 2009
18:20
Millió dolláros bébi
amerikai filmdráma, 2004
18:40
Pokolfajzat
amerikai akciófilm, 2004
18:45
Cliffhanger - Függő játszma
amerikai akciófilm, 1993
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
15:50
Chuggington
II. évad, 18. rész
15:50
Noob Csapat
I. évad, 134. rész
15:55
Medvetesók
2015, IV. évad, 136. rész: A múmia átka
16:00
Gyerekversek
Fürödni kell
16:00
Sam, a tűzoltó
X. évad, 16. rész
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.