Odaát

Supernatural
amerikai fantasztikus filmsorozat, VIII. évad, 23/7. rész: A próféta jelölt
Szereplők:

Jared Padalecki (Sam Winchester)

Jensen Ackles (Dean Winchester)

Jim Beaver (Bobby Singer)

Jeffrey Dean Morgan (John Winchester)

Epizód tartalma:
Eredeti hang digitálisan Crowley prófétákat rabolt el, hogy megfejtesse velük Isten szavait, de nem igen tudnak mit kezdeni a kőtáblával. Egy trükkel végül sikerül Kevint is elrabolnia, pedig anyukája precíz óvintézkedéseket tett. Dean eközben nem egyszer Castielt véli látni, és magában felidézi, hogyan jutott ki a purgatóriumból, miközben erős bűntudat gyötri, amiért angyal barátját nem tudta kimenteni. Nem sokkal ezután Castiel valóban megjelenik, és hárman együtt indulnak el, hogy megmentsék Kevint és az írást.

A sorozatról:
A két testvér, Sam és Dean nem is sejtik, milyen veszélyes kalandra vállalkoznak, amikor nekivágnak, hogy felkutassák apjukat, akivel hosszú idő után végre sikerül felvenni a kapcsolatot. Sam Winchester (Jared Padalecki) mindent megtesz, hogy felderítse családja hátborzongató történetét. Ellentétben bátyjával, Dean-nel (Jensen Ackles), Sam visszautasítja a családfő megszállott kutatását, hogy leleplezze a bűnös erőt, amely elvette az anyjuk életét. Apjuk titokzatos telefonüzenete egy kaliforniai városba vezeti a Winchester testvéreket, ahol megmagyarázhatatlan halálesetek tartják félelemben a lakosokat. Hamarosan szembe kell nézniük a helyi legendával, a fehér ruhás hölggyel, a kísérteties és gyönyörű stoppossal, aki a környék útjain vándorol éjszakánként, fiatal férfiakat csábítva a halálba. Egy teljesen újszerű, borzongató világba viszi őket a végzetük, ahol megmagyarázhatatlan jelenségekkel kell szembenézniük. A veszélyes túlvilági küldetés Coloradóból indul és Nebraska kietlen tanyavilágába, Wisconsin elszigetelt tavaihoz vezet, ahol a természet törvényei fenekestől felfordulnak. A hagyomány szó szerint életre kel, a rémtörténetek, babonák teremtményei megelevenednek, s rettegésben tartják a vidéket.
(7 kép)
Filmek a TV-ben
18:10
18:20
A férfi mögött
amerikai film, 2017
18:40
Tripla kilences
amerikai akciófilm, 2016
18:45
A rodeós
amerikai film, 2018
18:50
Farkangyal
amerikai vígjáték, 1991
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
06:55
Miffy és barátai
holland-amerikai animációs filmsorozat, Boris elfelejt valamit, 2003
06:55
Bűbájtábor
2018, I. évad, 15. rész: Nincs elég terem
07:00
Miffy és barátai
holland-amerikai animációs filmsorozat, Miffy és a táncbemutató, 2003
07:00
Szilaj a szabadon száguldó
I. évad, 5. rész: Lucky és az appaloosa kaland
07:00
Kate és Mim-Mim
I. évad, 16. rész
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.