A Szent István-bazilika előtti adventi vásár lett Európa negyedik legjobbja
Az egyetlen magyar helyszínként szereplő vásár olyan városok rendezvényeit utasította maga mögé, mint Prága vagy Nürnberg.
A kis hamis!
A szőrme akkor jó, ha hamis! Mutatunk is pár csalafinta szőrmecsodát, hogy te is fülig belezúghass a „fake fur” jelenlegi, hatalmas erővel robbanó reneszánszába!
Így csempéssz még több melegséget télen az otthonodba!
Közelednek az ünnepek, ilyenkor nemcsak a testünknek, de a lelkünknek is szüksége van egy kis plusz melegségre!
A Szent István-bazilika előtti adventi vásár lett Európa negyedik legjobbja
Az egyetlen magyar helyszínként szereplő vásár olyan városok rendezvényeit utasította maga mögé, mint Prága vagy Nürnberg.
Adventi vásárok Budapesten és környékén
Idén is összegyűjtöttük a legnagyobb és legérdekesebb adventi vásárok listáját, ám ezúttal, nem álltunk meg Budapest határainál!
 
Forró ötletek jeges napokra
Mindegy, hogy a világ melyik szegletében járunk, majdnem minden kultúrának megvan a saját kedvenc meleg itala, amit szívesen fogyaszt, ha hűvösebbre fordul az idő.
 
Advent Óbudán Budapest, december 1 - 23.
Idén tizedik alkalommal lesz adventi ünneplés Óbudán: a Fő tér és a Szentlélek tér is díszbe öltözve fogadja a vendégeket a karácsony előtti várakozás időszakában.
 
Te is lehetsz madárangyal!
Mutatunk pár házilag is könnyen elkészíthető etetőt, hogy te is életmentő őrangyala lehess a környékeden lakó madaraknak!
Szöllősi Mátyás: Budapest Katalógus
A kötet portréfotókkal és rövid történetekkel igyekszik bemutatni, hogy milyen sokszínű hely is Budapest.
 
Vivienne Westwood – Ian Kelly: Vivienne Westwood
A punk nagyasszonya, a szenvedélyes környezetvédő, a boldog nagymama: ebben a könyvben először beszél az életéről őszintén és részletesen.
További galériák:
A nagyításhoz vidd a kis képekre az egeret, vagy kattints rájuk a galéria megnyitásához.
Játék
Újra mozivásznon a The Doors egyetlen teljes hosszában rögzített koncertje, az 1968-as Live at the Hollywood Bowl digitálisan restaurált és 5.1-ben újrakevert változatban!
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.