17. FINA
A FINA elnöke szerint ez volt minden idők legjobb világbajnoksága
Minden idők legjobb világbajnokságának nevezte a Budapesten és Balatonfüreden rendezett 17. vizes világbajnokságot Julio Maglione, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szervezet, a FINA elnöke a Papp László Budapest Sportarénában rendezett záróünnepségen.
Cseh László sokáig nem hitt magában
Sokáig nem igazán hitt abban Cseh László, hogy sikeres tud lenni a hazai rendezésű úszó-világbajnokságon, de rengetegen támogatták, többek között ennek is köszönhette, hogy 200 méter pillangón szerdán ezüstérmet nyert a Duna Arénában.
Óriási az érdeklődés a vizes világbajnokág záróeseménye iránt
Hétfőtől regisztrálhatnak ingyenesen a nézők a 17. FINA Világbajnokság záróeseményére. A rendkívüli érdeklődésnek köszönhetően az online jegyértékesítési rendszeren keresztül alig egy óra alatt elfogytak az álló jegyek, így a szervezők az előző esti főpróbát is megnyitják a nagyközönség számára.
A csodaszarvas történetét dolgozza fel a világbajnokság záróünnepsége
A csodaszarvas történetét dolgozza fel a magyarországi vizes világbajnokság vasárnapi esti záróshow-ja; a nagyszabású újcirkuszi és táncprodukcióban több mint kétszázan lépnek fel a Papp László Sportarénában.
Hosszú Katinka megvédte címét 200 méter vegyesen
Hosszú Katinka megvédte címét a női 200 méteres vegyesúszásban a 17. vizes világbajnokságon hétfőn a Duna Arénában, ezzel megszerezte Magyarország első aranyérmét a Budapesten zajló világversenyen.
Az orosz csapat lesz a magyar férfi vízilabdázók negyeddöntős ellenfele
Oroszország válogatottja lesz a magyar csapat ellenfele a 17. vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának keddi negyeddöntőjében.
Magyarország megszerezte első érmét a vizes világbajnokságon
Bronzérmet nyert a Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd összeállítású 4x100 méteres férfi gyorsváltó az úszó-világbajnokságon a Duna Arénában vasárnap, megszerezve Magyarország első érmét a 17. vizes vb-n.
A „Vízi Legendák” kiköltöztek a 17. FINA világbajnokság fővárosi helyszíneire
A 17. FINA Világbajnokság kampányfilmjében életre kelt állatszimbólumok szobrait az ország egyik legelismertebb, nemzetközi hírnévvel rendelkező kortárs alkotója, Szőke Gábor Miklós készítette. A Vízi Legendák szoborsorozat tagjaival a vb idején a fővárosi versenyhelyszíneken is találkozhatunk.
Tízgólos győzelemmel kezdett a magyar férfi pólócsapat
Az ausztrálok felett aratott 13-3-as győzelemmel mutatkozott be a magyar férfi vízilabda-válogatott a hazai rendezésű vizes világbajnokság hétfői játéknapján a Margitszigeten.
Fölényes győzelemmel kezdett a magyar női vízilabda-válogatott
Győzelemmel kezdte szereplését a magyar női vízilabda-válogatott a hazai rendezésű világbajnokságon: Bíró Attila Európa-bajnok csapata vasárnap a Margitszigeten 20-11-re diadalmaskodott a japán együttes fölött.
123
1 / 3 oldal
Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.