Bringa
Jövőre Budapestről indul a Giro d'Italia
2020-ban Budapestről rajtol a Giro d'Italia olasz országúti kerékpáros körverseny. A jövő májusi viadal első három szakaszát rendezik Magyarországon, majd Olaszországban folytatja útját a 103. Giro mezőnye.
Téli bringás gyorstalpaló
Felemelő érzés a napsütésben könnyedén elrobogni egy hosszú dugó mellett a reggeli forgalomban, de mi a helyzet a téli biciklis közlekedéssel? Néhány alapvető szabály, ami megkönnyítheti a kerékpárosok életét.
200 éve tekerünk! - 8 szuper film bringásokról, nem csak bringásoknak!
Bringázni főképp az utakon és a természetben jó, de egy-egy igazán jó film képes arra, hogy a vászon előtt ülve is felidézze bennünk a kerékpározás élményét, és azt, hogy milyen viszonyt ápolunk kedvenc biciklinkkel. Ez a nyolc mozi ilyen alkotás.
200 éve tekerünk!
Ugye, milyen szuper dolog reggel a melóba bringával érkezni, vagy éppenséggel körbetekerni a Balatont hétvégén? Aligha létezik királyabb és persze egészségesebb közlekedési eszköz a bicónál!
1, 5 milliót gyűjtöttek a bringások a beteg gyerekeknek
Biciklivel már gyógyítani is lehet! Június 11-én újra nagy sikerű jótékonysági kerékpározást szervezett az Amway. Budapesten, Gyöngyösön, Szegeden és Vácon több mint ezren bringáztak a jó ügyért: 10 kilométer kerekezéssel 1, 5 millió forintot gyűjtöttek beteg gyerekek gyógyítására.
Furcsa járgányok Budapesten
A főváros utcáit nyitott szemmel járva egyre több szokatlan közlekedési eszközzel találkozhatsz. Akadnak megdöbbentően új találmányok, régebbi jól bevált érdekességek és rém viccesen ható modern szerkentyűk is. Te melyikre pattannál fel?
A Múzeumok Majálisán voltunk
Szép, napos hétvégét töltöttünk a Múzeumok Majálisán, a Nemzeti Múzeum kertjében.
Bringázz a Pesti Esttel!
Folytatódik az akció, ezúttal a Magyar Nemzeti Múzeummal közös szervezésben.
Mínuszokkal és hóval indult az idei tavasz legbátrabb projektje, a Bringázz a Pesti Esttel kampány
Év elején úgy döntöttünk, hogy a születésnapunk apropóján ebben az évben segíteni fogunk több számunkra fontos ügyet. Ezek egyike a kerékpáros kultúra támogatása. Szorgalmazzuk, hogy minél többen kerékpárral érkezzenek az esti kulturális programjaikra.
Áprilisi bringakalauz
Király idő, napsütés, tavasz, lágy szellő, virágillat, szerelem. Mi más kellhet még a boldogsághoz? Ja, igen: két kerék és egy kis szabadság. Ne tétovázz kitekerni a friss levegőre, nehogy aztán ne legyen miről nosztalgiáznod a hideg és sötét téli hónapokban! Bicajra fel!
123456
1 / 6 oldal
Játék
A szépség és a szörnyeteg alkotói ezúttal a Diótörő meséjét dolgozták fel újszerű, mágikus tálalásban, nagyszerű színészek közreműködésével.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.