Bringa
Mínuszokkal és hóval indult az idei tavasz legbátrabb projektje, a Bringázz a Pesti Esttel kampány
Év elején úgy döntöttünk, hogy a születésnapunk apropóján ebben az évben segíteni fogunk több számunkra fontos ügyet. Ezek egyike a kerékpáros kultúra támogatása. Szorgalmazzuk, hogy minél többen kerékpárral érkezzenek az esti kulturális programjaikra.
Áprilisi bringakalauz
Király idő, napsütés, tavasz, lágy szellő, virágillat, szerelem. Mi más kellhet még a boldogsághoz? Ja, igen: két kerék és egy kis szabadság. Ne tétovázz kitekerni a friss levegőre, nehogy aztán ne legyen miről nosztalgiáznod a hideg és sötét téli hónapokban! Bicajra fel!
Robbanj be a tavaszba, robbanj be a városba!
Végre valahára itt vannak a tavasz első meleg napsugarai, nem kell többé hat réteg ruhában útnak indulni ahhoz, hogy ne szenvedjünk rövidúton fagyhalált, és a zsizsegős hangulatot hozó friss szellő is nagyban cirógatja már az arcunkat.
Már a Bubi is kitavaszodott!
Véget ért a MOL Bubi, azaz Budapest kedvenc almazöld kerékpárjainak téli üzemmódja, úgyhogy mostantól minden állomáson újra teljes létszámban és tavaszi pompában várják a fővárosi bringák a tekerni vágyókat.
Tekerj a tavaszba! Avagy néhány laza terepötlet az első idei bringázásokhoz
Itt a jó idő és kiruccannál? Esetleg már társaságod is van, akikkel lófrálhatsz, csak ötleted nincs, merre indulj? Ha szerettek bringázni, és kedvet éreztek egy kis izomlázhoz, akkor az alábbi listát nektek állítottuk össze, hogy tavaszi fáradtság helyett totál frissen kezdhessétek ezt a gyönyörű évszakot! Nyeregbe veletek!
13 vezetett túrával és 3 újonnan kijelölt túraútvonallal kezdi a szezont a Kerékpárosklub
Itt a napos idő, indul a biciklis túraszezon. A sikeres tavalyi első év után idén újra fantasztikus vezetett túrákkal vár benneteket a Kekérpárosklub, és bemutat 3 új túraútvonal-kijelölést is azoknak, akik inkább önállóan szeretnek túrázni két keréken. Plusz, egy nem mindennapi teljesítménytúra is jön ősszel!
Így készítsd fel a bicajodat a tavaszra!
Talán – ha nincs nagyon nagy gond a járgánnyal – a drága szervizeket is elkerülheted, hiszen nem nagy ördöngösség ez a kis tavaszi „nagytakarítás” by you. Persze nem azt mondjuk, hogy rögtön vérprofi szerelő leszel, de az alábbi listánkban összeszedtük a legfontosabb dolgokat, amiket mindenképpen át kell nézned a szezon előtt a bringádon.
2016-ban újra I Bike Budapest!
A Magyar Kerékpárosklub azt ígérte, hogy ha jól sikerül a tavaszi bringás örömünnep, minden évben megrendezi az I Bike Budapestet. Nos, a 2015-ös a valaha volt legnagyobb bringás felvonulás lett, aminek minden kontinenst bejárt már a híre.
Hollandok a városi biciklizésért! - Európai Bringafesztivál
Holland kezdeményezésre Valentin-napon nyeregbe pattant Európa. Imádunk bringázni - ezzel a szerelmi vallomással indította el az Európai Bringafesztivált Hollandia, a világ első számú biciklis nemzete.
Téli üzemmódba váltott a MOL Bubi
Téliesítette magát a főváros kedvenc fűzöld bicajhálózata. Ez annyit jelent, hogy a MOL Bubi a tél beálltával – a hideg idő miatt – egyre kevesebb kerékpárt tart majd a városi állomásokon.
123456
2 / 6 oldal
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.