Bringa
Már majdnem 100 Bubi gyűjtőállomás Budapesten
Már több mint egy éve működik Magyarország kedvenc közbringarendszere. A program pedig eddigi egyéves élete alatt erőteljesen rácáfolt a várakozásokra, hiszen már az első pár hónapban több mint négyezren váltottak bicajos bérletet.
Budapest bebiciklizés projekt
A Magyar Kerékpárosklub budapesti aktivistái kitűnő ötlettel álltak elő: vállalják, hogy bárkit megtanítanak forgalomban bicajozni. Akár téged is. Az ötlet pedig most megvalósulni látszik, ...
Megajándékozták a legidősebb Mol Bubizót
Különleges ajándékot kapott a legöregebb bubi-bringázó: negyed éves Bubi bérletet kapott kitüntetésként. A sportos idős úr ugyan a korát nem vallotta be, ...
5 új MOL Bubi állomás Budapesten
Augusztus közepétől újra boldogok lehetnek a bubizás megszállottai, hiszen ismét öt darab gyűjtőállomással gazdagodott a budapesti BUBi társadalom. Az öt új telephely többek között a Mechwart ligethez, a Bakáts térre és a Dózsa György úti metróhoz került.
Üzemel a bringás Járókelő oldal!
Ha lekopott a kedvenc bringautad festése, vagy éppen idegesít, hogy már napok óta hiányzik a házad elől a kerépár utat jelző tábla, akkor eljött a te időd.
Megint lesz Critical Mass, csak más néven
2013 áprilisában rendezték meg az utolsó nagy kerékpáros felvonulást, a Critical Masst, hiszen a rendezvény elérte a célját, és sikerült népszerűsítenie a városlakók közt a kerékpáros közlekedést. Sokak nagy örömére a CM idén visszatér I bike Budapest néven.
Az elektromos váltó lesz 2015 nagy dobása
A kerékpárgyártók is folyamatosan fejlesztenek és új típusokkal, új dizájnokkal állnak elő. A legtöbb nóvum meg is ragad a prototípus állapotban, de arra mindenképp jók ezek a kísérletek, hogy mutassák: a tervezők fantáziája nem ragadt le a szokványos megoldásoknál.
Ajándékozz Kerékpárosklub tagságot!
Közelegnek az ünnepek, ideje hát megajándékozni magadat vagy szeretteidet! Aki december 10-ig kiváltja (vagy meghosszabbítja) Kerékpárosklub tagságát, arra 50 nyeremény vár. Aki ajándékba vesz valaki másnak tagságot, szintén esélyes a sorsoláson.
Biciklit karácsonyra? Naná!
Az utóbbi években egyre többen ajándékoznak sporteszközt karácsonyra. Van, aki azért, hogy így célozzon rá: többet kellene mozogni, más pedig egyszerűen azért, mert egy minőségi sportszer bizony nem filléres apróság.
Látni és látszani is kell a bringán
Amíg nem tesszük el a biciklit télire, a szürkület vagy a korai sötétedés miatt még fontosabb, hogy megfelelően kivilágítsuk a kerékpárunkat, mert a gyalogosok után a második leglassabban közlekedők vagyunk. A látni és látszani alapelv ezúttal is követendő.
123456
3 / 6 oldal
Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.