Bringa
Végre bringázható a Petőfi híd!
A bringások jogos háborgása után végre szép és használható kerékpárútszakaszt kapott a főváros egyik legforgalmasabb hídja, a Petőfi, mindkét hídfőjére.
Túl az egymilliomodik bérlésen a Mol Bubi
Egy hölgy kölcsönözte ki az egymilliomodik Bubi bicajt, akit a főváros vezetése sajtótájékoztatón köszöntött, és egy cuki ajándékcsomaggal meg is lepett. A kis zöld kerékpárok amúgy már több, mint egy éve színesítik a fővárost, és buzdítják sportolásra a lakosságot.
Kerékpárkölcsönző hálózatot alakítanak ki Nagykanizsán
Elsőként 80 kerékpár beszerzésével és tíz helyszínen dokkolóállomások létesítésével alakítanak ki kerékpárkölcsönző hálózatot Nagykanizsán, több mint 200 millió forintos beruházással - közölte a város polgármestere.
Már majdnem 100 Bubi gyűjtőállomás Budapesten
Már több mint egy éve működik Magyarország kedvenc közbringarendszere. A program pedig eddigi egyéves élete alatt erőteljesen rácáfolt a várakozásokra, hiszen már az első pár hónapban több mint négyezren váltottak bicajos bérletet.
Budapest bebiciklizés projekt
A Magyar Kerékpárosklub budapesti aktivistái kitűnő ötlettel álltak elő: vállalják, hogy bárkit megtanítanak forgalomban bicajozni. Akár téged is. Az ötlet pedig most megvalósulni látszik, ...
Megajándékozták a legidősebb Mol Bubizót
Különleges ajándékot kapott a legöregebb bubi-bringázó: negyed éves Bubi bérletet kapott kitüntetésként. A sportos idős úr ugyan a korát nem vallotta be, ...
5 új MOL Bubi állomás Budapesten
Augusztus közepétől újra boldogok lehetnek a bubizás megszállottai, hiszen ismét öt darab gyűjtőállomással gazdagodott a budapesti BUBi társadalom. Az öt új telephely többek között a Mechwart ligethez, a Bakáts térre és a Dózsa György úti metróhoz került.
Üzemel a bringás Járókelő oldal!
Ha lekopott a kedvenc bringautad festése, vagy éppen idegesít, hogy már napok óta hiányzik a házad elől a kerépár utat jelző tábla, akkor eljött a te időd.
Megint lesz Critical Mass, csak más néven
2013 áprilisában rendezték meg az utolsó nagy kerékpáros felvonulást, a Critical Masst, hiszen a rendezvény elérte a célját, és sikerült népszerűsítenie a városlakók közt a kerékpáros közlekedést. Sokak nagy örömére a CM idén visszatér I bike Budapest néven.
Az elektromos váltó lesz 2015 nagy dobása
A kerékpárgyártók is folyamatosan fejlesztenek és új típusokkal, új dizájnokkal állnak elő. A legtöbb nóvum meg is ragad a prototípus állapotban, de arra mindenképp jók ezek a kísérletek, hogy mutassák: a tervezők fantáziája nem ragadt le a szokványos megoldásoknál.
123456
3 / 6 oldal
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.