heti ZÖLD
heti ZÖLD – Felesleges apróságok
Karácsony után sokan kerülünk az elé a dilemma elé, hogy kidobjuk-e a szemétbe vagy őrizgessük még egy darabig azokat a jópofa apróságokat, amiket ajándékba kaptunk haveroktól, kollégáktól és családtagoktól.
heti ZÖLD – Ruhapróba
Rovatunkat mindjárt azzal kezdjük, hogy lemondásra buzdítunk. Próbáld ki magad abban, hogy nem veszel meg valamit. Januárban kezdődnek a nagy leértékelések, tolongunk az üzletekben, hogy beszerezzük a sokadik ruhadarabunkat.
heti ZÖLD – Újévi fogadalmak
Miközben karácsony előtt szatyrokkal és dobozokkal megrakodva tülekedünk az utcán és a plázák folyosóin, valószínűleg sokan elgondolkodunk azon, vajon meddig tarthat még az emberiség nagy vásárlási haláltánca. Sopánkodunk, hogy más sem folyik a tévéből, rádióból internetről, mint hogy vásárolj olcsóbban, többet, kedvezményesen, hűségpontokkal, akciósan! De azért vásárolunk. Ezért van egy tippünk az újévi fogadalomra.
Játék
A tavalyi nagy siker után a Budapest Varieté idén a Káprázat és Humor című új műsorával jelentkezik.
Rebellions (F): két kiemelkedő fúvós, egy francia és egy amerikai zenél a demokráciához vezető szabadságharcok, zendülések és forradalmak hangjain. Ma este a BMC-ben @budapestmusiccenter #bmc #budapestmusiccentre #rebellionsmusic @sylvainrifflet @jonirabagon #szaxofon #fuvosok #rezfuvosok #klarinet #jazzajanlo #zeneajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.