Stílus
Takarítás mesterfokon Rendelj kínait - 46. rész
A takarítás a legtöbb ember számára utálatos, szükséges rossz. Persze léteznek olyanok, mint a Jóbarátok sorozat Monicája, akiknek feltöltődés egy portalanítással eltöltött nap, de azért ez – valljuk be – ritka. Ám vannak olyan eszközök, amik jelentősen megkönnyítik ezt a munkát.
Nem csak a húszéveseké!
Mióta világ a világ, keresi az emberiség az örök élet receptjét. Mítoszok, regények, eposzok kutatják a titkot, hiszen ez a nagy vágya mindenkinek: Hófehérke mostohájától kezdve Oscar Wild hősén, Dorian Greyen keresztül egészen az Alphaville zenekarig.
Négy hasznos eszköz kempingezéshez és túrázáshoz Rendelj kínait - 45. rész
Az emberek jelentős része nyáron a szabadidejét kültéren tölti, ám a 21. században már a természet lágy ölének élvezetét is különböző elektromos eszközökkel és egyéb praktikus holmikkal tesszük még komfortosabbá.
Hússütés a szabadban – Ezekkel az eszközökkel tuti sikert aratsz! Rendelj kínait - 44. rész
A nyárestéket nehéz elképzelni kerti grillezés nélkül, ami ugyanúgy hozzátartozik ehhez az évszakhoz, mint a jéghideg sör vagy a koktélok. Szintén kedvelt ilyestájt a barbecue és a nyárson sütés műfaja, ám nem mindegy, milyen eszközökkel látunk hozzá az ínycsiklandó vacsorát ígérő feladathoz. Lássuk, Kínában ezt hogyan csinálják!
Filmezd le a nyaralásod legszebb pillanatait! Rendelj kínait - 43. rész
Ha elmegyünk nyaralni, akkor általában szeretjük az emlékezetes pillanatokat megörökíteni fénykép vagy videó formájában. A fotók készítése hagyományosabb megoldás az emlékek konzerválására, de egy mozgókép sokkal többet adhat a szemlélőnek.
Az unikornisok ideje lejárt! Ezek az idei legkúlabb strandholmik!
Tavaly még a csapból is az egyszarvúak folytak, ez pedig akkor sem volt másképpen, ha a vízpartra válogattunk magunknak kiegészítőt. Akkor teljességgel halhatatlannak hittük őket, ám mostanra megtört a varázs.
Strandolásra fel! Rendelj kínait - 42. rész
Rendelj kínait rovatunk fő témája ezúttal a strandolás, mert javában beléptünk az évnek abba az időszakába, amikor a legkellemesebb a vízparton henyélni és lógatni a lábunkat. Ám hogy még élvezetesebb legyen mindez, ajánlunk néhány új érdekes strandfelszerelést.
Érezd magad komfortosan mindenhol! Rendelj kínait - 41. rész
Nemcsak otthon fontos a kényelem, a többség útközben vagy a nyaralás alatt sem szeretne lemondani a megfelelő komfortérzetről. Az alábbi válogatásban ebben szeretnénk segítséget nyújtani négy praktikus, Kínából rendelhető holmi segítségével.
Hasznos és játékos kiegészítők kirándulásokhoz Rendelj kínait - 40. rész
21. századi ember elektronikai kütyük nélkül már nem indul túrázni, a lemerülés azonban probléma lehet, ezért nem árt beszereznünk egy napelemes töltővel felszerelt hátizsákot. Unalom ellen vigyünk magunkkal vízipisztolyt, illetve kisautót, és hogy ne vesszen el a gyerek, lássuk el őt egy spéci okosórával!
Így vigyázzunk az értékeinkre! Rendelj kínait - 39. rész
Legyen az egy mobiltelefon, egy apró csavar, a ruhánk vagy a háziállatunk, fontos, hogy megóvjuk a különböző viszontagságoktól. A hordozható ételhordó a kutyánk kényelmét biztosítja útközben, ráadásul a vízálló multifunkciós táskában is elfér, a hőálló szerelőtálca bütykölésénél lehet nagy segítség, míg a mini mobil a veszélyesebb terepekre való.
12345678910
1 / 28 oldal
Játék
A világhírű mexikói festőnő képei először láthatók Budapesten!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.