Stílus
Te is lehetsz jó tündér!
Jót tenni jó, és nemcsak azért, mert a boltok kirakatai azt üzenik, hogy közeleg a karácsonyi időszak, hanem csak úgy, l’art pour l’art. Hidd el, hogy nem nehéz segíteni másoknak, és még jól is esik, hiszen hiába nem akarunk közhelyekkel élni...
Rendelj kínait - 5. rész
Egy zseblámpa azoknak, akik nem riadnak vissza a komolyabb aktivitásoktól sem, egy dizájndíjas egyfüles headset, egy mellbevágó megoldás, azaz egy kétkijelzős telefon a Yotaphone-tól, valamint egy Xiaomi LED égő, amellyel könnyen feldobhatjuk a lakásunk hangulatát... Itt a Rendelj kínait! sorozatunk legújabb része!
Ez aztán állati! - Itt a Pesti Est háziállat kalauza! II. rész
Nem csak gyerekkori álom lehet a kutya, macska vagy egyéb háziállat utáni vágyakozás, sőt! Hiszen nincs is jobb, mint egy hideg téli estén a cicadorombolás, vagy a kutyus meleg bundája.
Rendelj kínait - 4. rész
Az ESCam biztonsági kamerájának hála mostantól beinthetünk a betörőknek, a Xiaomi pedig szivargyújtóba dugható autós töltővel és FM transzmitterrel állt elő. Végül két Digoo terméket is mutatunk: az elektromos shaker a „lusta gyúrósok” kedvence lehet, míg az aroma diffúzoros párásítóval otthonunkat változtathatjuk egyedivé.
Ez aztán állati! - Itt a Pesti Est háziállat kalauza!
Nem csak gyerekkori álom lehet a kutya, macska vagy egyéb háziállat utáni vágyakozás, sőt! Hiszen nincs is jobb, mint egy hideg téli estén a cicadorombolás, vagy a kutyus meleg bundája.
TÖK jó dekorációk halloweenre
Sokat írtunk mostanában az őszi home dekorról, de a tököt mint díszt eddig csak halloweenmentes témákban emlegettük. Most azonban a kísértetjárás éjszakájához közeledve itt az ideje néhány igazán szellemes ötletnek. Fúrót, faragót, kreativitást elővenni, tökök jönnek, halloween módra, nem csak gyerekeknek!
Rendelj kínait - 3. rész
Kínából rendelnél elektronikai eszközöket? Akkor most jól figyelj! Olcsó kínai kütyüket bemutató sorozatunk legújabb részében ezúttal többfunkciós fitneszkarkötőt, kis energiaigényű zseblámpát, bluetooth-os fülhallgatót, valamint egy spéci zacskóvisszazárót veszünk górcső alá.
Így dobd fel a hangulatod és a lakásodat ősszel
Egy kis kreatívkodás még senkinek nem ártott meg, sőt még ha kell, egy borongósabb őszi napon jobb kedvre is képes deríteni. Egy másik esetben pedig akár a barátokat is összehozhatja a lakásszépítés egy pohár forró csokira, dumapartira és közös dekorálásra.
Rendelj kínait - 2. rész
Ezúttal egy 4K felbontású akciókamerát és egy hőmérsékletre reagáló világító csapfejet mutatunk be nektek. Szó esik még sokak kedvencéről, a távvezérelhető RGB LED-ről, és természetesen az utóbbi idők legnagyobbat robbant fejlesztése, a VR szemüveg sem maradhat ki az olcsó kínai kütyüket bemutató sorozatunkból.
Legyőztük a világot 3D animációs falfestésben
Soha nem volt még olyan látványos a román parlament, mint szeptember utolsó hétvégéjén, ráadásul egy magyar művészcsapatnak köszönhetően, akik Bukarestben megnyerték az iMapp Bucharest nevű virtuális épületfestési fesztivál fődíját.
6789101112131415
10 / 29 oldal
Játék
A Honeybeast közel hetven zenésszel ontja majd az édesbús slágereket az Aréna színpadján.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.