Stílus
A te házad, a te advented!
Ebben a cikkben most megint kreatívkodunk egy cseppet, hogy az adventi készülődés izgalmas időszakát is megspékeljük egy kis otthoni díszítgetéssel. Éppen ezért alább „home-made” is könnyen és szépen elkészíthető mütyürkéket, cuki dekorációkat és hiper-szuper tippeket találtok ahhoz, hogy a ti házatokba is beköltözhessen a karácsony szelleme és persze vele együtt a közös barkácsolás vidámsága is!
Csináld magad ősz! 2.
A borongós, esős, latyakos ősz és a hatalmas siker kedvéért úgy döntöttünk, hogy ezen a héten is folytatjuk kreatív őszi sorozatunkat, hogy bebizonyítsuk nektek, hogy az ősz igenis színes, vidám és persze felülmúlhatatlanul otthonos. Mindez pedig csakis rajtunk és a bennünk élő örök gyereken múlik. Munkára, dekorációra, mosolyra fel!
Díjazták a legjobb divattervezőket
Megválasztották Közép-Európa legjobb divattervezőit. A Design Terminál ötödik alkalommal hirdette meg a Gombold újra! öltözéktervező pályázatot, melyen idén már hat ország tehetségei versengtek egymással.
Csináld magad ősz!
Sokan gyönyörűnek, mások unalmasnak tartják az őszt, és azon keseregnek csak karácsonyig, hogy elmúlt a nyár. Mi viszont ezt az állapotot tarthatatlannak gondoljuk, ezért megosztjuk veletek, hogy szerintünk mennyi kreatív csodát tartogat a lombhullató évszak. Íme a mi kis kedvcsináló aktív listánk otthonra, nem csak művészeknek!
Így zárd kalitkába a nyarat! 2.
Sokan limlomnak látják a nyaralás alatt összegyűjtögetett kincseket, ám őket most ki kell, hogy ábrándítsuk. Hiszen rájöttünk, hogy ezekből a csecsebecsékből, kagylókból, csigákból és egyéb apró nyári emlékekből milyen mutatós dolgokat fabrikálhatunk ősszel. Így lesz aztán körülöttünk örökzöld a nyár.
Jótékony játékkészítők
Idén decemberben - megújult formában - ismét várja közönségét a tavalyi év szuperprodukciója, A Játékkészítő pop-show musical. A darabot létrehozó TulipánTündér Produkció idén egy jótékony célú árverést is indított…
Újdonságokkal indul az Antik Placc
Az ősz kezdetével visszatér a régi menetrendjéhez az Antik Placc, ami minden vasárnap várja a lelkes kincsvadászokat. Emellett a különleges vásár alapítói még két újdonsággal is előrukkolnak szeptemberben, amikkel ugyancsak a régi tárgyak szerelmeseit célozzák meg.
Így zárd kalitkába a nyarat!
Sokan limlomnak látják a nyaralás alatt összegyűjtögetett kincseket, ám őket most ki kell, hogy ábrándítsuk. Hiszen rájöttünk, hogy ezekből a csecsebecsékből, kagylókból, csigákból és egyéb apró nyári emlékekből milyen mutatós dolgokat fabrikálhatunk ősszel. Így lesz aztán körülöttünk örökzöld a nyár.
Ilyen trendi volt ez a nyár
Minden nyárnak megvan a maga sajátos őrülete, vicces bolondériája, izgalmas újdonsága, amin pár év múlva csak mosolygunk majd, most viszont mindezért még tényleg halálosan komolyan rajongunk. Azt hiszem, ezek a kis szerethető marhaságok teszik igazán színessé a nyarat. Íme az idei nyár különleges trend kollekciója.
Zséda és Gigi divatdiktátornak állt
Radics Gigi és Zsédenyi Adrienn online gardróbot hozott létre, hogy az általuk választott ruhákon, kiegészítőkön keresztül kicsit másképp is megmutathassák magukat, s nem mellesleg, divatötleteket adjanak másoknak.
6789101112131415
10 / 26 oldal
Játék
Nemcsak új albumának megjelenést, hanem 10. születésnapját is megünnepli a banda.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.