Stílus
Rendelj kínait - 1. rész
Újonnan induló, olcsó kínai kütyüket bemutató sorozatunkban elsőként egy bluetooth hangszórót tesztelünk, továbbá szó esik egy biciklire szánt programozható fényjátékról, egy villás maghőmérőről grillezéshez és egy hexakopterről, a JJRC H20-as márkajelzésű drónról.
Szagok? Bogarak? Ne aggódj, körülötted a megoldás!
Sokan totálisan pánikba esnek, amikor tavasszal berepül egy-két szúnyog a konyhába, vagy nyár elején egy csapat hangyával találkoznak a fürdőben. Mi azonban azt mondjuk, hogy csak nyugi, mert a pánik helyett sokkal jobb és természetesebb, megoldásokat tudunk ezekre az apró-cseprő kis háztartási bosszúságokra.
Tavasz van, így hozd formába magad!
Sokak örömére, mások bánatára az időjárás az utóbbi időben tavaszügyileg egy kicsit talán elbizonytalanító volt, szerintünk viszont egyértelműen kész szerencse ez, mert nem vág egyik napról a másikra pofon a rövidgatyás idő.
Legyél jó arc a Földdel!
Persze ne csak azért, mert most van a „szülinapja”, hanem mert ez az otthonunk. De nyugi, idén sem egy nyálas, hat éve unalmas sztorit akarunk lenyomni a torkodon, csak az igazat mondjuk el, azaz a saját megdönthetetlen és eltántoríthatatlan véleményünket.
Itt a piros, hol a piros! Avagy hímes tojásra fel!
Tévedés, hogy tojást festeni régimódi vagy gyerekes dolog lenne! Az meg, hogy valaki unalmas elfoglaltságnak tartja, csak annak tudható be, hogy nem érez elég ügyességet magában ahhoz, hogy kipróbálja, tehát a saját bénaságát próbálja leplezni.
Te ünnepled a boldogság világnapját?
Egy falat csoki, egy baráti ölelés, egy ötös dolgozat, a tavaszi szellő lágy érintése, egy álom valóra válása, vagy pedig fejest ugrani a tengerbe egy romantikus szikláról? Mindannyiunk számára mást és mást jelent a boldogság, így a boldogság napja is, amit, ha tudjátok, ha nem, az ENSZ négy évvel ezelőtt ünneppé nyilvánított, szóval március 20-án nehogy szomorú legyél!
Én kis kertem… Avagy kertészkedj bátran a balkonon!
Csak a legszerencsésebbeknek adatik meg, hogy a vityillójuk gyönyörű kertre, ne adj’ isten farmra nézzen. Viszont búslakodni senkinek nem kell, mert mi most megint megmondjuk a tutit!
Itt a tavaszi csináld magad! Avagy hogyan öltöztesd virágba a lakást
Fel a fejjel! Nemsokára itt a várva várt jó idő és a napsütés évszaka. Azonban még vidámabban várhatjuk a tavaszt, ha közben az otthonunkat is hipp-hopp rendbe rakjuk.
Hess innen, te tél!
A tél az egyik legszebb évszak sok hóval és fenyőillattal. Na és persze nem feledkezhetünk meg a karácsonyi meghittségről, a hógolyózásról, síelésről és a sok-sok finom süteményről. Ja meg ott az a finom forralt bor és legjobb barátunk, a meleg kályha.
Alakoskodj kedvedre! Avagy vicces-trükkös farangi tippek igazán különleges farsangi jelmezekhez (gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt)
Már javában benne járunk a farsangi időszakban, így nyilván sokatokban felmerült a kérdés, hogy minek öltözzetek be. Mármint nem miért, hiszen örök gyereknek lenni jó, hanem hogy milyen ocsmány, illetve tündérszép lény alakját vegyétek fel egy ilyen buli erejéig.
6789101112131415
10 / 28 oldal
Játék
Egy amerikai kisvárosban egy öngyilkos hajlamokkal megáldott tinédzsernek nemcsak a saját démonaival kell megküzdenie, hanem egy természetfölötti gyilkos ördögi tervét is meg kell akadályoznia.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.