Stílus
Négy hasznos eszköz kempingezéshez és túrázáshoz Rendelj kínait - 45. rész
Az emberek jelentős része nyáron a szabadidejét kültéren tölti, ám a 21. században már a természet lágy ölének élvezetét is különböző elektromos eszközökkel és egyéb praktikus holmikkal tesszük még komfortosabbá.
Hússütés a szabadban – Ezekkel az eszközökkel tuti sikert aratsz! Rendelj kínait - 44. rész
A nyárestéket nehéz elképzelni kerti grillezés nélkül, ami ugyanúgy hozzátartozik ehhez az évszakhoz, mint a jéghideg sör vagy a koktélok. Szintén kedvelt ilyestájt a barbecue és a nyárson sütés műfaja, ám nem mindegy, milyen eszközökkel látunk hozzá az ínycsiklandó vacsorát ígérő feladathoz. Lássuk, Kínában ezt hogyan csinálják!
Filmezd le a nyaralásod legszebb pillanatait! Rendelj kínait - 43. rész
Ha elmegyünk nyaralni, akkor általában szeretjük az emlékezetes pillanatokat megörökíteni fénykép vagy videó formájában. A fotók készítése hagyományosabb megoldás az emlékek konzerválására, de egy mozgókép sokkal többet adhat a szemlélőnek.
Az unikornisok ideje lejárt! Ezek az idei legkúlabb strandholmik!
Tavaly még a csapból is az egyszarvúak folytak, ez pedig akkor sem volt másképpen, ha a vízpartra válogattunk magunknak kiegészítőt. Akkor teljességgel halhatatlannak hittük őket, ám mostanra megtört a varázs.
Strandolásra fel! Rendelj kínait - 42. rész
Rendelj kínait rovatunk fő témája ezúttal a strandolás, mert javában beléptünk az évnek abba az időszakába, amikor a legkellemesebb a vízparton henyélni és lógatni a lábunkat. Ám hogy még élvezetesebb legyen mindez, ajánlunk néhány új érdekes strandfelszerelést.
Érezd magad komfortosan mindenhol! Rendelj kínait - 41. rész
Nemcsak otthon fontos a kényelem, a többség útközben vagy a nyaralás alatt sem szeretne lemondani a megfelelő komfortérzetről. Az alábbi válogatásban ebben szeretnénk segítséget nyújtani négy praktikus, Kínából rendelhető holmi segítségével.
Hasznos és játékos kiegészítők kirándulásokhoz Rendelj kínait - 40. rész
21. századi ember elektronikai kütyük nélkül már nem indul túrázni, a lemerülés azonban probléma lehet, ezért nem árt beszereznünk egy napelemes töltővel felszerelt hátizsákot. Unalom ellen vigyünk magunkkal vízipisztolyt, illetve kisautót, és hogy ne vesszen el a gyerek, lássuk el őt egy spéci okosórával!
Így vigyázzunk az értékeinkre! Rendelj kínait - 39. rész
Legyen az egy mobiltelefon, egy apró csavar, a ruhánk vagy a háziállatunk, fontos, hogy megóvjuk a különböző viszontagságoktól. A hordozható ételhordó a kutyánk kényelmét biztosítja útközben, ráadásul a vízálló multifunkciós táskában is elfér, a hőálló szerelőtálca bütykölésénél lehet nagy segítség, míg a mini mobil a veszélyesebb terepekre való.
Szúnyogriadó! Avagy így védd ki a paraziták támadását!
Itt a jó idő, végre ki lehet menni a szabadba napozni vagy borozni, indul a szalonnasütő-, túrázó- és persze a strandszezon. Viszont ezek az izgalmas kalandok akár pokollá is válhatnak, ha támadásba lendülnek a legbosszantóbb nyári rovarok. Mutatjuk, hogyan nyerheted meg a csatát!
A világító cipőfűző és a villámgyors banánszeletelő lesz a legújabb kedvenced Rendelj kínait - 39. rész
Egy kis méretű, de hasznos barkácskellék és egy nélkülözhető, ellenben nagyon praktikus konyhai kiegészítő még bármelyik háztartásban elfér. Rendelj kínait cikksorozatunkban mutatunk még egy különleges kerti lámpát, valamint egy olcsó és nagyon divatos fluoreszkáló cipőfűzőt.
12345678910
3 / 30 oldal
Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.