Stílus
Éljenek a nők!
Anyák, feleségek, barátnők, lelki társak, bölcsek, szeretők… Az ezerarcú nőt ünnepeljük március 8-án, a nemzetközi nőnapon. De vajon mióta létezik a nőnap és kik a világ leghíresebb női? Összegyűjtöttünk egy csokor lenyűgöző, elképesztő vagy éppen vicces tényt az ünnep kapcsán.
Zöld március – a Föld hónapja Tények, tippek, érdekességek
Március 6. az energiatakarékosság világnapja, a hónap utolsó szombatján pedig a Föld órája névre keresztelt kezdeményezés miatt sötétül el 60 percre a bolygónk az energiatudatosság jegyében. Na de miről is van szó tulajdonképpen? Leírunk mindent érthetően, sőt, azt is eláruljuk, hogy te mit tehetsz a Földért!
Okos, mini és olcsó... Mi az? Rendelj kínait - 36. rész
Rendelj kínait sorozatunkban ezúttal olyan olcsó kütyüket mutatunk, hogy attól a szád is tátva marad. A távvezérelt világítás ma már nem számít újdonságnak, ahogy az egyre kisebb méretű kamerák láttán sem akadunk fenn, ráadásul mindkettő potom áron szerezhető be a neten.
Állati színpompás tavasz lesz!
Trendek jönnek-mennek, de a természetet utánozni mindig kúl dolog lesz. Le a bepállott fekete pulóverekkel, a bolyhos szürke melegítőnadrággal és az uncsi téli sötétséggel! Éljen a modern hippik és a színek tavasza! Mutatjuk, mi lesz divatban a következő virágillatú hónapokban!
Olcsó és kevésbé olcsó unaloműző játékok Kínából Rendelj kínait - 35. rész
Unaloműző játékokkal, illetve mókás eszközökkel szeretnénk ezúttal színt vinni a szürke téli hétköznapokba, a kínai webshopok pedig természetesen ebben is a segítségünkre vannak. Mert ki ne akarna egy lánctalpas kétéltű drónt magának? Emellett pedig három ujjakhoz kapcsolódó terméket is bemutatunk.
Jégvarázs - Didergős dekorációk a tél szerelmeseinek
Ha eddig azt gondoltad, hogy a tél csak unalmas, hosszú és szürke lehet, akkor lesd meg ezeket a mesevilágot idéző jégcsodákat! Mintha csak Narniába, vagy más csodálatos téli tündérvilágba csöppentél volna! A jó hír az, hogy ilyen kerti dekorációkat te is bármikor könnyűszerrel készíthetsz, mondjuk is a receptet!
Viszlát, pluszkilók, helló, divatsportok! – 2. rész
A legtrendibb, legizgalmasabb, észrevétlenül formáló nagyvárosi sportokat szedtük egy csokorba legutóbb, de van még a tarsolyunkban néhány edzésfajta, ami a múlt heti válogatásunkból kimaradt. Akad köztük pusztán lelkesedést igénylő mozgásforma, és olyan is, amihez speciális sporteszközre is szükségünk lehet.
Mással nem is érdemes... Rendelj kínait - 34. rész
Nem is gondolnánk, hogy egy elsőre haszontalannak tűnő tárgy mennyire nélkülözhetetlen tud lenni a hétköznapokban. Ilyen lehet a Holdat utánzó lámpa, a masszírozó hajkefe, a kesztyűs jégkaparó, de akár a macskánk spéci farsangi jelmeze is... utóbbi persze csak akkor, ha az célunk, hogy jól ráijesszünk valakire...
Viszlát, pluszkilók, helló, divatsportok! – 1. rész
Ha unod a konditermi nyüzsgést és a tömegnyomort, vagy az otthoni magányos, fekvőtámaszszerű kalimpálást, de azért már most elkezdenéd építgetni az úgynevezett bikinialakot, akkor szemezgess bátran az alábbi listából! A legtrendibb, legizgalmasabb, észrevétlenül formáló nagyvárosi sportokat gyűjtöttük egybe!
Nagyvárosi játékszerek Rendelj kínait - 33. rész
Játékos szellemben indítjuk a 2018-as évet, így Rendelj kínait sorozatunkban ezúttal két leginkább pusztán csak szórakozás céljából felhasználható terméket is ajánlunk. A másik két bemutatott eszköz viszont nemcsak mókás, de hasznos is: az elektromos roller a közlekedésben, a tisztító ragacs pedig a takarításban válhat segítségünkre.
12345678910
5 / 30 oldal
Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.