Stílus
Állati színpompás tavasz lesz!
Trendek jönnek-mennek, de a természetet utánozni mindig kúl dolog lesz. Le a bepállott fekete pulóverekkel, a bolyhos szürke melegítőnadrággal és az uncsi téli sötétséggel! Éljen a modern hippik és a színek tavasza! Mutatjuk, mi lesz divatban a következő virágillatú hónapokban!
Olcsó és kevésbé olcsó unaloműző játékok Kínából Rendelj kínait - 35. rész
Unaloműző játékokkal, illetve mókás eszközökkel szeretnénk ezúttal színt vinni a szürke téli hétköznapokba, a kínai webshopok pedig természetesen ebben is a segítségünkre vannak. Mert ki ne akarna egy lánctalpas kétéltű drónt magának? Emellett pedig három ujjakhoz kapcsolódó terméket is bemutatunk.
Jégvarázs - Didergős dekorációk a tél szerelmeseinek
Ha eddig azt gondoltad, hogy a tél csak unalmas, hosszú és szürke lehet, akkor lesd meg ezeket a mesevilágot idéző jégcsodákat! Mintha csak Narniába, vagy más csodálatos téli tündérvilágba csöppentél volna! A jó hír az, hogy ilyen kerti dekorációkat te is bármikor könnyűszerrel készíthetsz, mondjuk is a receptet!
Viszlát, pluszkilók, helló, divatsportok! – 2. rész
A legtrendibb, legizgalmasabb, észrevétlenül formáló nagyvárosi sportokat szedtük egy csokorba legutóbb, de van még a tarsolyunkban néhány edzésfajta, ami a múlt heti válogatásunkból kimaradt. Akad köztük pusztán lelkesedést igénylő mozgásforma, és olyan is, amihez speciális sporteszközre is szükségünk lehet.
Mással nem is érdemes... Rendelj kínait - 34. rész
Nem is gondolnánk, hogy egy elsőre haszontalannak tűnő tárgy mennyire nélkülözhetetlen tud lenni a hétköznapokban. Ilyen lehet a Holdat utánzó lámpa, a masszírozó hajkefe, a kesztyűs jégkaparó, de akár a macskánk spéci farsangi jelmeze is... utóbbi persze csak akkor, ha az célunk, hogy jól ráijesszünk valakire...
Viszlát, pluszkilók, helló, divatsportok! – 1. rész
Ha unod a konditermi nyüzsgést és a tömegnyomort, vagy az otthoni magányos, fekvőtámaszszerű kalimpálást, de azért már most elkezdenéd építgetni az úgynevezett bikinialakot, akkor szemezgess bátran az alábbi listából! A legtrendibb, legizgalmasabb, észrevétlenül formáló nagyvárosi sportokat gyűjtöttük egybe!
Nagyvárosi játékszerek Rendelj kínait - 33. rész
Játékos szellemben indítjuk a 2018-as évet, így Rendelj kínait sorozatunkban ezúttal két leginkább pusztán csak szórakozás céljából felhasználható terméket is ajánlunk. A másik két bemutatott eszköz viszont nemcsak mókás, de hasznos is: az elektromos roller a közlekedésben, a tisztító ragacs pedig a takarításban válhat segítségünkre.
Ez itt a robotok kora! Rendelj kínait - 32. rész
Ablaktisztítás robottal? Ma már ez is lehetséges! Rendelj kínait! sorozatunkban továbbá egy mókás teafűáztatót, egy még mókásabb mobiltelefont, illetve egy hasznos konyhai eszközt, a muffinsütés „elengedhetetlen” kellékét vesszük górcső alá.
Csináld magad karácsonyfák!
Újrahasznosított karácsonyfát állítani nemcsak remek móka, hanem azzal a jóleső érzéssel is jár, hogy egy kicsit tettünk a környezetért. A Pesti Est szerkesztősége saját készítésű karácsonyfáival kíván kellemes ünnepeket minden olvasójának!
Miért ne lehetne kutya jó a karácsony?
Az ünnepi készülődés egyik legizgibb része a karácsonyi ajándékkutatás, az a több napos ötletelés, aminek a végén rájössz, hogy ki minek örülne a legeslegjobban. Ha pedig van házi kedvenc, akkor róla sem szabad megfeledkezned!
234567891011
6 / 31 oldal
Játék
Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri Sue Annt, a magányos nőt, hogy vegyen neki és pár barátjának piát, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.