Stílus
Halloween, mindenszentek, halottak napja… Most rendet rakunk a fejekben!
Töklámpás a boltokban, boszorkányjelmezben pózoló világsztárok, kísértet dresszkódos bulik tömkelege. Az átlagember fejében egyre nagyobb a káosz, a kérdés pedig jogos: összefér vajon a szellemes vigadozás és az elhunytakra való csendes emlékezés? Kibogoztuk az évszázados titkot!
Legyünk újra gyerekek! Rendelj kínait - 28. rész
Rendelj kínait sorozatunk legújabb részében csupa szórakoztató terméket ajánlunk. Hobbivideósoknak egy képstabilizátort, gamereknek pedig egy nosztalgia Nintendo-kontrollert szerezhetünk be olcsón, de szó esik még egy 3 az 1-ben power bankról, amivel a filmnézést tehetjük élménytelibbé, és egy szuper távirányítós motorcsónakot is bemutatunk.
Összkomfort a szabadban Rendelj kínait - 27. rész
A hardcore túrázók hidegben sem riadnak vissza a sátrazástól, nekik jöhet jól az Naturehike összkomfortos hálózsákja, de a szabadtéri sportok szerelmeseinek is van ajánlatunk egy beépített GPS-es fitneszkaróra formájában, ami ideális eszköz lehet az aktivitás monitorozására.
Napelemet mindenhová! Rendelj kínait - 26. rész
Kirándulásokra, táborozásra kitűnő kiegészítő lehet egy napelemes töltő, így a lemerült telefon nem jelenthet többé problémát. És ha már napelem, egy remek fából készült játék szélerőművet is bemutatunk, mely szintén a nap energiáját hasznosítja.
Van, hogy a „gagyi kínai” a legjobb... Rendelj kínait - 25. rész
Következő cikkünkben több előítéletet is eloszlatunk. Először is remek érvünk van amellett, hogy miért érdemes otthonra egy mini projektort beszereznünk, továbbá bebizonyítjuk, hogy műanyag tankkal játszani felnőttként sem ciki, ha a megfelelő játékot vásároljuk meg hozzá! Szó esik még a légtisztítás előnyeiről, valamint egy okoshátizsákot is bemutatunk.
Gyógyászat és kerti parti kínai módra Rendelj kínait - 24. rész
Ezen a héten egy szuper okosfogkefét ajánlunk nektek, amivel sokat tehettek a fogaitok egészségének megőrzéséért, de a problémamentes gyógyszerszedéshez is adunk egy kis segítséget. Ám hogy ne csak betegségekkel foglalkozzunk, egy mókás partikelléket, illetve egy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt élvezetes játékot is mutatunk.
Hát ilyen ez a nyár!
Megnéztük az idei nyár legszuperebb és legszörnyűségesebb kedvenceit, és most azt is eláruljuk, mi hogyan vélekedünk az elmúlt két és fél – többnyire forró – hónap trendjeiről.
Hasznos kínai holmik „haszontalan” időtöltésekhez Rendelj kínait - 23. rész
Szégyenlős strandolók, megszállottan egészségtudatos biciklisták és fanatikus gamerek, figyelem! Ezúttal nektek ajánlunk hasznos kínai holmikat, melyek beszerzése megkönnyítheti az életeteket!
Férfias játékszerek Kínából Rendelj kínait - 22. rész
Férfias dolgokat válogattunk össze erre a hétre. Ezúttal egy multifunkciós pénztárcát, egy kézi szkennert, egy napelemes kerti lámpát és egy mágneses italtartót is bemutatunk - természetesen mind Kínából érkezett!
Hasznos kínai kütyük utazóknak Rendelj kínait - 21. rész
Tegyük kényelmesebbé az utazást! Autós menetrögzítő, hordozható hűtőláda, ellenálló áramforrás és egy újabb, ezúttal zenélő pörgettyű szerepel kínai termékeket bemutató sorozatunk legújabb részében.
3456789101112
7 / 30 oldal
Játék
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.