Stílus
Napelemet mindenhová! Rendelj kínait - 26. rész
Kirándulásokra, táborozásra kitűnő kiegészítő lehet egy napelemes töltő, így a lemerült telefon nem jelenthet többé problémát. És ha már napelem, egy remek fából készült játék szélerőművet is bemutatunk, mely szintén a nap energiáját hasznosítja.
Van, hogy a „gagyi kínai” a legjobb... Rendelj kínait - 25. rész
Következő cikkünkben több előítéletet is eloszlatunk. Először is remek érvünk van amellett, hogy miért érdemes otthonra egy mini projektort beszereznünk, továbbá bebizonyítjuk, hogy műanyag tankkal játszani felnőttként sem ciki, ha a megfelelő játékot vásároljuk meg hozzá! Szó esik még a légtisztítás előnyeiről, valamint egy okoshátizsákot is bemutatunk.
Gyógyászat és kerti parti kínai módra Rendelj kínait - 24. rész
Ezen a héten egy szuper okosfogkefét ajánlunk nektek, amivel sokat tehettek a fogaitok egészségének megőrzéséért, de a problémamentes gyógyszerszedéshez is adunk egy kis segítséget. Ám hogy ne csak betegségekkel foglalkozzunk, egy mókás partikelléket, illetve egy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt élvezetes játékot is mutatunk.
Hát ilyen ez a nyár!
Megnéztük az idei nyár legszuperebb és legszörnyűségesebb kedvenceit, és most azt is eláruljuk, mi hogyan vélekedünk az elmúlt két és fél – többnyire forró – hónap trendjeiről.
Hasznos kínai holmik „haszontalan” időtöltésekhez Rendelj kínait - 23. rész
Szégyenlős strandolók, megszállottan egészségtudatos biciklisták és fanatikus gamerek, figyelem! Ezúttal nektek ajánlunk hasznos kínai holmikat, melyek beszerzése megkönnyítheti az életeteket!
Férfias játékszerek Kínából Rendelj kínait - 22. rész
Férfias dolgokat válogattunk össze erre a hétre. Ezúttal egy multifunkciós pénztárcát, egy kézi szkennert, egy napelemes kerti lámpát és egy mágneses italtartót is bemutatunk - természetesen mind Kínából érkezett!
Hasznos kínai kütyük utazóknak Rendelj kínait - 21. rész
Tegyük kényelmesebbé az utazást! Autós menetrögzítő, hordozható hűtőláda, ellenálló áramforrás és egy újabb, ezúttal zenélő pörgettyű szerepel kínai termékeket bemutató sorozatunk legújabb részében.
Ötletek, hogy túléld a kánikulát
Ahogy télen a hó nem kéne, hogy felfordulást okozzon, úgy a nyári nagy meleg sem olyan mértékű katasztrófa, mint ahogyan azt sokan hangoztatják. Íme, néhány tipp, amivel bárhol és bármikor felfrissítheted magadat egy forró nyári napon.
Vedd fel a harcot a zsebtolvajokkal! Rendelj kínait - 20. rész
Ahhoz, hogy egy zsúfolt nagyvárosban biztonságban tudhassuk a cuccainkat, nem árt beszerezni egy praktikus lopásálló hátizsákot. És hogy mit is rejt egy modern városi ember hátizsákja? Hát külső akkumulátort, digitális mindenest és hordozható izzót többek közt...
Láthatatlan útitársak, amik megkönnyítik a nyaralást Rendelj kínait - 19. rész
Elkezdődött a vakáció, ilyenkor sokan indulnak útnak, hogy jól megérdemelt nyaralásukat eltöltsék. Nem árt azonban néhány hasznos kiegészítő, amely kényelmesebbé teszi az utazást. Ilyen a Zanflare elemlámpája és az autónkban elrejthető mini kamera is, sőt, ha várakoznunk kéne valahol, unaloműzésre is van ötletünk.
45678910111213
8 / 31 oldal
Játék
Spirituális utazásra hív Zságer Balázs fesztiválkedvenc zenekara, akik a „vissza a természethez” elvet vállalták fel ötödik lemezükön
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.