Kedvenc helyek

Friss zene
A: Hi-Fi Serious
(London / Warner)A nevéül az ábécé első betűjét választó és ezzel a rocklexikonok élére kerülő brit A eddig igen rossz zenekarnak volt elkönyvelve, Nothing című slágerükkel és azt követő harmadik albumukkal azonban átléptek a nem is rossz kategóriába.
A:K:A: Sad
Három magyar zenész - egy DJ, egy zongorista és egy basszusgitáros - kreatív találkozása különböző hangulatok, zenei stílusok, tájak, földrészek között.
Aaliyah: Aaliyah
(Blackground/EMI) Aaliyah 2001. augusztus 25-én repülőszerencsétlenség áldozata lett, 22 és fél éves volt. Alig egy hónappal élte túl harmadik albuma megjelenését, mely, mint címnélkülisége is mutatja, új - komolyabb, érettebb - korszakot hivatott nyitni az ifjú amerikai R&B-énekesnő pályáján, főleg, hogy előző nagylemeze óta öt év telt el.
Aaron Jerome: Time To Rearrange
Az ausztrál Katalyst What's Happeningje mellett a BBE kiadó új favortija egy kenyai születésű, indiai származású brit zenész-producer lemeze, remek vendéghangokkal.
ABBA: Number Ones
A harmincvalahány kislemezdalt felsorakoztató 2002-es The Definitive Collection dupla válogatásalbum (és DVD) után most a svéd kvartett 18 (egyes kiadásokon 19) slágerét gyűjtötték szimpla CD-re (és DVD-re).
ABBA: The Definitive Collection
(Polar/Universal) Eddig is sok ABBA-besztof volt a piacon, de ez a mostani mind közül a legjobb: a svéd sikerzenekar összes kislemezdalát tartalmazza 1972-től 1982-ig, szám szerint 35-öt (plusz bónuszként két eltérő verziót). Kommersz tökély.
AC/DC: Black Ice
A hard rock történetének egyik legnagyobb zenekarától a 2000-es Stiff Upper Lip album óta eltelt nyolc évben is felbukkantak a piacon újrakiadások és DVD-k (Stiff Upper Lip Live, Family Jewels, Plug Me In, No Bull – The Directors Cut), de most itt az új stúdiólemez. A 2000-2001-es turné után az AC/DC újra koncertezik – 2009. március 23-án egy budapesti fellépés is lesz!
AC/DC: Iron Man 2 Soundtrack [ rock / soundtrack ]
A Vasember együtt nyomul a világ leghangosabb rock'n'roll zenekarával.
AC/DC: Stiff Upper Lip
(Elektra/Warner) Bár nevükben ott a váltóáram, zenéjük mit sem változik: marad ugyanazon a magas szinten a megunhatatlan bugi-rock'n'roll kategóriában. Vissza a gyökerekhez!
Accept: Blood Of The Nations [ metal / rock ]
14 év után új lemezzel, Udo nélkül jelentkezik a germán metal brigád.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.