Kedvenc helyek

Friss zene
Babybird: Bugged
(Echo/Roadrunner/Record Express) Stephen Jonest nem szabad összetéveszteni Steven Jonesszal, a Sex Pistols gitárosával. Valószínűleg ő sem akarja, talán ezért is vette fel a Baby Bird művésznevet. Sheffieldi hősünk a nyolvanas évek vége óta készítgette barkácsfelvételeit, melyeket azonban csak 1995-től kezdett megjelentetni magánkiadású albumain - viszont másfél év alatt kiadott ötöt!
BabyShambles: Down In Albion
A Live 8 szégyene, Pete Doherty új zenekarának 2005-ös bemutatkozó albumával sajnos nem ütötte meg a Libertines-lemezek (Up The Bracket, The Libertines) szintjét.
Babyshambles: Shotter’s Nation
A botrányhős Pete Doherty a 2005-ös Down In Albion album kudarca után végre új zenekarával is az egykori The Libertineshez méltó lemezt készített.
Back 2 Mono
(Wall Of Sound/EMI)Ez a válogatás eredetileg 1995-ben készült, kifejezetten promóciós célra, hogy reklámozza a Wall Of Sound kiadó ifjú tehetségeit.
Backstreet Boys: In a World Like This [ pop ]
„Csak rajongóknak”. És – fájdalom, de – közülü(n)k se mindenkinek.
Backyard Babies: Brand New Hate
(BMG) Svédország egyik legnépszerűbb rockbandája, a Backyard Babies a Brand New Hate maxin igen hatásos ízelítőt ad Making Enemies Is Good című harmadik albumából.
Backyard Babies: Making Enemies Is Good
(BMG) Barbaró Attilának, a Junkies dalszerző-gitárosának egyik kedvenc zenekara, a svéd Backyard Babies is afféle glam-metalos punk&rollban utazik. A Brand New Hate című kislemezzel beharangozott új album a műfaj jól ismert kliséit nyújtja.
Bad Company (filmzenelemez)
(Hollywood / Warner) Hogy kikkel kerülünk össze a Rossz társaság című amerikai akciófilm megtekintésekor a sötét moziteremben, azt a vakszerencse irányítja, ám ha a filmzenelemezt választjuk, ott elég jó társaságot találunk: Gorillaz, OutKast, St. Lunatics, Dub Pistols, Tricky...
Bad Meets Evil: Hell - The Sequel [ hiphop / rap ]
Eminem és régi cimborája, Royce da 5'9'' újraindítja régi projektjét.
Bad Religion: Age Of Unreason Megjelenés dátuma: 2019. május 3. [ punk ]
A 2013-as True North óta két fontos változás is történt a Bad Religion háza táján.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.