Kedvenc helyek

Friss zene
E.Z. Basic: Hocus Focus
Az Amber Smith (rePRINT) és a Moog (Sold For Tomorrow) után a hazai indie színtérről a Hangmás (Funeral Party Budapest) mellett az E.Z. Basic is jelentkezett albumával.
Eagle-Eye Cherry feat. Neneh Cherry: Long Way Around
(Polydor/Universal) Neneh Cherry féltestvére, a gitáros-énekes Eagle-Eye bajusza ellenére is popsztár tudott lenni, mivel szimpatikus figurájához szimpatikus slágerei is voltak (Save Tonight, Falling In Love Again, Are You Still Having Fun?).
Eagle-Eye Cherry: Subrosa
A dzsessztrombitás Don Cherry fia (Neneh Cherry és Titiyo énekesnők féltestvére) harmadik lemezén is folytatja a rádiós popslágerek gyártását.
Eagles Of Death Metal: Death By Sexy
A gitáros-énekes Jesse Hughes garázs-rock zenekarában a Queens Of The Stone Age-frontembere, Josh Homme dobol haverságból. És ez már a második albumuk így.
Eagles Of Death Metal: Heart On
Jesse Hughes gitáros-énekes a Queens Of The Stone Age főnökével, Josh Homme-mal alakította dögös-vicces rockzenekarát, de a Death By Sexy album turnéján már híres haverja nélkül érkezett a 2007-es Szigetre (lásd interjúnkat!). A nagybajszú Jesse március 16-án a Dürer-kertben újfent tiszteletét teszi nálunk koncertzenészeivel, hogy bemutassa Josh-sal készített remek új lemezét.
Eagles Of Death Metal: Zipper Down [ alternative / rock ]
Vajon mennyire lehet sikeres egy hobbiprojekt, mely farzsebből előkapott rock’n’roll dalokban utazik?
Eagles: Long Road Out Of Eden
A hetvenes évek legsikeresebb amerikai együttese, a Byrds- és Gram Parsons-féle country rockra építő Eagles 28 év után készített új stúdióalbumot!
Earl Zinger: Put Your Phazers On Stun Throw Your Health Food Skyward
(!K7/BMG) Ha hiszünk Earl Zinger életrajzának (lásd: www.k7.com/news/earlz.html ), akkor egy veterán varietéénekesről van szó, aki a negyvenes évek óta jelen van a könnyűzenei életben, segített Bob Dylannek szöveget írni, Malcolm McLarennek punkforradalmat szervezni, egyengette Bob Marley pályáját, és ott bábáskodott a techno születésénél is. Ez persze vicc, ugyanolyan pszeudo produkció, mint a tavalyi Gorillaz-album volt. Vajon ki áll mögötte?
Earth Wind & Fire: Let's Groove - The Best Of
(Columbia/Sony) A fekete White fivérek zenekara, mely annak idején az őselemekből választott magának nevet, legutóbb Wyclef Jean The Ecleftic című albumán adott életjelt magáról néhány hónapja. Ami azonban biztos, az az, hogy időről időre feltűnik tőlük a boltokban egy-egy slágerválogatás. Ez is az, és volt rá miből válogatni.
Easy Star All-Stars: Dubber Side Of The Moon [ dub / dubstep ]
Néhány év elteltével az együttes újra nekifut a Pink Floydnak.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.