Kedvenc helyek

Friss zene
Faith Evans: Something About Faith [ hiphop / r&b / soul ]
Evans hatodik sorlemezén ismét kommersz soul/R&B-vel kényeztet.
Faith No More: Sol Invictus
Bármily idegesítőek a közhelyek, olykor rengeteg igazság rejlik bennük, lásd: a csúcson kell abbahagyni.
Faith No More: The Very Best Definitive Ultimate Greatest Hits Collection
Ha nem röppent volna fel a hír a tavalyi év végén, hogy a Faith No More talán újra összeáll egy turné erejéig, valószínűleg ezzel a lemezzel sem foglalkoznánk (persze akkor ki sem adták volna). Azóta már nem csak azt tudjuk, hogy valóban turnéznak, de azt is, hogy még hozzánk is betérnek. Ráadásul most, hogy jobban megnéztük ezt a vicces című duplalemezes kiadványt, rájöttünk, hogy nagyon is izgalmas dolgokat rejt.
Faith No More: This Is It - The Very Best Of
(Slash / Warner)Bár a Faith No More feloszlásakor, 1998-ban már megjelent egy slágerválogatás a San Franciscó-i stíluskeverőktől (Who Cares A Lot? – The Greatest Hits), de úgy látszik öt év elég nagy idő, hogy összeállítsanak egy újabbat – amin már több szám szerepel a korai korszakból is.
Faithless featuring Dido: One Step Too Far
(Cheeky / BMG)A Faithless a We Come 1, a Muhammad Ali és a Tarantula után már a negyedik számot másolja kislemezre Outrospective című harmadik albumáról. A One Step Closer érdekessége, hogy napjaink egyik legsikeresebb énekesnője, Dido énekel benne.
Faithless: Forever Faithless – The Greatest Hits
A brit tánczenekar négy sorlemezének (Reverence, Sunday 8PM, Outrospective, No Roots) slágerei egy albumon - a klipek pedig egy DVD-n.
Faithless: Mass Destruction
A brit tánczenekar szakít a hagyományokkal: a No Roots albumot nem egy house himnusz, hanem egy rockosan zakatoló, gitárokkal sikált protest song harangozza be.
Faithless: Muhammad Ali
(Cheeky/BMG) Az Outrospective című harmadik album második kislemezén a Faithless végre szakított azon szokásával, hogy sokszínű, változatos albumairól csak house számokat (lásd. We Come 1) másoljon ki slágernek. Ez a dal nyilván nagyon fontos lehetett Maxi Jazz számára.
Faithless: No Roots
A Mass Destruction izgága rockalapokon zakatoló kislemezváltozata kakukktojás volt: a brit tánczenekar negyedik albuma egybefolyó, stílusokon végighömpölygő, méltóságteljes mestermű.
Faithless: Outrospective
(BMG) Az egyik legsikeresebb angol tánczenekar, a Faithless az idei Szigetre is visszatér, és már egy új lemezanyagot hoz magával. A We Come 1 című house-slágerrel beharangozott harmadik albumukon - ahogy korábbi lemezeiken is - a house csupán egy összetevő a sok közül, és ezúttal is hallhatjuk vendégénekelni a zenekarvezető Rollo hugicáját, az időközben szupersztárrá lett Didót (akinek No Angel című lemezéből többet adtak el, mint a korábbi Faithless-albumokból összesen).
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.